Piektdienas horoskops: 16. aprīlis

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 16. aprīlim. 

AUNS

Darbā šī diena nebūs pārāk produktīva un tas mazliet tracinās. Ja iespējams, liec pie malas darbus ātrāk un papēti brīvdienu atpūtas maršrutus. Mājās jāuzmanās no sīkām ķildiņām.

VĒRSIS

Kā jau krietns darbarūķis, arī nedēļas pēdējo darba dienu nostrādāsi čakli un ar pilnu atdevi. Varbūt kādi darbi bremzēsies, bet tava neatlaidība uzvarēs. Dienas beigās – gandarījums.

DVĪŅI

Domīgs noskaņojums. Dažu brīdi gribēsies, lai visi liek mieru, taču darbi jāpaveic. Sakoncentrējis un izdari, kas darāms. Drīz jau varēsi izbaudīt brīvdienas.

VĒZIS

Nedēļas pēdējā darbdiena būs tikpat aktīva kā iepriekšējās. Nokārtosi visdažādākos jautājumus un jau saplānosi darbus nākamajai nedēļai. Kad ir daudz enerģijas, tā jāizmanto.

LAUVA

Tev ir viedoklis un īsti netīk, ja kāds iebilst, taču šodien jāturas tālāk no strīdiem vai intrigošanas. Un neej par šķīrēju vai aizstāvi, ja neviens nelūdz. Vakarā – jauka sazināšanās ar draugiem.

JAUNAVA

Kaitinās kolēģu vai sadarbības partneru neprecizitāte, jo Jaunavas zīmē dzimušie ir akurāti un viņiem tīk perfekta lietu kārtība. Ja vari, ko ietekmēt – saki, ja ne, tad nav vērts nervus bendēt.

SVARI

Līdztekus darbam, šodien gribēsi sakārtot arī personīgās lietas: pārskatīt bankas kontu, apmaksāt rēķinus u.tml. Ievēro darījumu drošību. Jā – un netici, ja zvana kāds svešais un piedāvā nopelnīt miljonu.

SKORPIONS

Laba diena, lai saplānotu un ar kolēģiem apspriestu nākamās nedēļas darbus. Tev patīk, ja viss ir skaidrs un stratēģiski perfekts. Ja pietrūkst kādas informācijas, ātri atradīsi.

STRĒLNIEKS

Esi precīzs un uzmanīgs, ja darīšanas iestādēs vai bankā. Izlasi līgumus un dokumentus, lai ir pilnīga skaidrība, ko paraksti. Darbā jūtamas brīvdienu noskaņas – smaidi un draudzīga apcelšanās.

MEŽĀZIS

Saņemsi uzslavas par labi padarītu darbu un centību. Tas būs kā balzams dvēselei un iedvesmas avots, lai jaunnedēļ strādātu tikpat čakli. Pārāk ilgi darbā gan nekavējies – kāds tevi ļoti, ļoti gaida.

ŪDENSVĪRS

Steigsies visiem pa priekšu - ar ierosmēm, idejām un darbiem, lai diena ātrāk paietu un varētu no sirds atpūsties. Būsi noilgojies pēc saviem mīļajiem un kopā būšanas.

ZIVIS

Tā tās dienas rit – cita pēc citas... Ļoti gribētos kaut ko radošu. Kaut ko priekš sirds un dvēseles. Iespējams, atradīsi hobiju, kas iedvesmo. Privātajā dzīvē – mīļums un sirsnība.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu