Sestdienas horoskops: 17. aprīlis

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 17. aprīlim. 

AUNS

Īsti pavasarīgs noskaņojums – gribas kaut kur traukties un izbaudīt brīvības sajūtu. Dodies pie dabas: pastaigā, ar divriteni vai sporta nūjām. Galvenais, lai kustība.

VĒRSIS

Darba nedēļā bija daudz pienākumu, tad tagad īstais brīdis laiski atvilkt elpu, patērzēt ar draugiem zoomā, watsapā vai pa telefonu. Izej pastaigā, noskaties kādu filmu, un diena būs tīkami pavadīta.

DVĪŅI

Sirsnīga diena. Sestdienas rītā palutināsi savus mīļos vai kāds palutinās tevi. Pēc nesteidzīgām brokastīm var rasties vēlme doties tūrē pa atkal atvērtajiem veikaliem. Labi apdomā – vai vajag.

VĒZIS

Nesēdi mājās – dodies pie dabas vai pastaigā pa pilsētu. Varbūt satiksi kādus paziņas, būs par ko parunāt. Dienas iespaidus fiksē Instagramā vai Feisbukā – pašam prieks un draugiem patiks.

LAUVA

Ģimene un savējie – Lauvam tas ir svarīgi. Aizstāvēs, parūpēsies. Sazinies ar tuviniekiem, uzklausi viņu priekus un rūpes. Ja tev ir bērni, tad noteikti jāiedziļinās viņu teiktajā.

JAUNAVA

Veselīgs dzīvesveids – tas Jaunavai ļoti pa prātam. Šodien gribēsi paeksperimentēt virtuvē un pagatavot vieglu maltīti, iespējams, veģetāru vai vegānisku. Mājinieki novērtēs.

SVARI

Pucēšanās diena. Jāpārskata garderobe un „jāuzprišina” kāds vecāks apģērba gabals. Svaru zīmes dāmām tas izdodas lieliski. Savukārt kungiem ir vērts pārskatīt apģērbu interneta veikalu piedāvājums. Pavasaris taču.

SKORPIONS

Laiks paskries nemanot, ja pievērsīsies mājas darbiem. Kaut kas jānotīra, jāsakārto, jāsalabo. Atpūties nebūsi, bet gandarījums par paveikto būs pašam un mājiniekiem.

STRĒLNIEKS

Ja pasaule būtu vaļā, iespējams, tu nedēļas nogalē būtu „aizšāvis” uz kādu no kaimiņvalstīm, jo gribas jaunus iespaidus. Pagaidām izlīdzies ar ceļojumu raidījumiem. Gan drīz atkal viss notiks.

MEŽĀZIS

Šodien dāsna sirds un tu gribēsi palutināt savus mīļos - ar kādu dāvaniņu vai gardumu. Mazs uzmanības apliecinājums sniedz prieku ne tikai saņēmējam, bet arī devējam.

ŪDENSVĪRS

Ļoti labi jutīsies mājās lēnītēm saimniekojot, paralēli klausoties mūziku, skatoties filmu un ielūkojoties sociālajos tīkos. Tikko bija rīts, un skat’ jau vakars. Bet tāds dienas ritms arī reizumis nepieciešams.

ZIVIS

Gribēsi pamācīt tuviniekus un mājās komandēt parādi. Kā arī – rūpēties, rūpēties un vēlreiz rūpēties. Skaties kā tavējie reaģē, jo kas par daudz, tas par skādi.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu