Frunze neturpinās vadīt "Ventspils" komandu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Viorels Frunze
Viorels Frunze Foto: Jānis Līgats

Viorels Frunze neturpinās vadīt Latvijas futbola virslīgas komandu "Ventspils", preses konferencē pēc svētdienas mača paziņoja nu jau bijušais Kurzemes vienības galvenais treneris.

Seškārtējā čempione "Ventspils" ir titulētākā no Latvijas aktīvajām komandām, taču 2021.gada sezonu tā iesākusi pagalam neveiksmīgi, četrās spēlēs izcīnot tikai vienu punktu, kas turnīra tabulā dod pēdējo, astoto, vietu. Svētdien ventspilnieki mājās ar 0:1 atzina "Daugavpils" pārākumu.

"Esmu komandas galvenais treneris un man jāuzņemas atbildība, tāpēc, lai ko uzlabotu, šī man bija pēdējā spēle amatā. Paldies visiem, bija patīkami šeit strādāt, bet vajag kaut ko mainīt. Domāju, ka tas ir pareizais solis un tā būs labāk," teica Frunze.

Tikmēr portāls "Sportacentrs.com" ziņo, ka "Ventspils" vadītājs Adlans Šišhanovs nolēmis pamest prezidenta amatu un pie pirmās iespējas pārdos viņam piederošo kluba daļu.

41 gadu vecais Moldovas treneris Frunze "Ventspils" komandas grožus pārņēma pērn janvārī.

Iepriekšējā darba vieta Frunzem bija Moldovas komanda Miroslavas "Štiinta", kurā viņš strādāja 2018./2019.gada sezonā. Pirms tam speciālists vadīja Tiraspoles "Dinamo-Auto", kā arī bija pie Kišiņevas komandu "Dacia" un "Academia" stūres.

Futbolista karjeras laikā Frunze spēlēja dzimtenē, kā arī Rumānijā, Grieķijā, Krievijā, Kazahstānā un Baltkrievijā. Bijušais uzbrucējs Moldovas izlasē aizvadīja 37 spēles, kurās guva septiņus vārtus, vienus no tiem 2007.gadā mačā pret Latviju.

"Ventspils" pērn virslīgā ieņēma ceturto vietu un pirmo reizi kopš 1998.gada nekvalificējās Eirokausiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu