Īsts draugs ir rets putns! Draudzīgākās Zodiaka zīmes (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Dean Drobot/Shutterstock.com

Reti kurš nekautrējas pirmais iepazīstināt ar sevi, uzsākt sarunu un pēc tam uzturēt kontaktus. To, cik dabiski izturamies jaunu cilvēku klātbūtnē, mēdz noteikt zvaigznes. Portāls "Elle" piedāvā divas draudzīgākās Zodiaka zīmes!

1. Svari

Kaut arī lielākā daļa cilvēku stresa situācijās, kuras saistītas ar iepazīšanos, kļūst klusi un nepievērš sev lieku uzmanību, šie sociālie tauriņi izbauda jebkāda veida jaunas iepazīšanās. Svari ne tikai pieprot vairākus sarunu veicinošus trikus, bet viņu ziņkāre var pasargāt sarunas no neērtības, pat ja tikko esat tikušies. Šo Zodiaka zīmi var redzēt ballītē sarunājoties ar vislielāko introvertu. 

2. Strēlnieks 

Ja "jo vairāk, jo labāk" būtu dzīves mantra, tā piederētu Strēlniekiem - neviens neveido draudzības tik viegli kā Strēlnieks. Šī uguns zīme ir zināms piedzīvojumu cienītājs, taču neviens pārgājiens, izbrauciens uz atrakciju parku vai ekskursija nemēdz būt bez neveikliem mirkļiem, īpaši ja jāiepazīstas ar jauniem cilvēkiem. Strēlniekiem tas nesagādā nekādas problēmas. Strēlnieki ir enerģiski un izstaro daudz pozitīvu noskaņu, tāpēc viņu pievilcība ir saistīta arī ar to, ka cilvēki vēlas ar viņiem draudzēties.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu