VIDEO ⟩ Apdzīšanas manevrs un divi mirušie. Jauna informācija par traģisko trīs auto sadursmi Līgatnes novadā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Kāda sieviete mājupceļā pēc ciemošanās pie mazmeitas iekļuva smagā trīs spēkratu sadursmē, kurā gan viņa, gan vēl kāds vieglā transportlīdzekļa šoferis gāja bojā. Nelaime varēja arī nenotikt, ja viens no iesaistītiem būtu pievērsis vairāk uzmanības ceļam un pirms veikt apdzīšanas manevru pārbaudītu, vai to darīt ir droši, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kā iepriekš jau vēstīts, piektdien avārijā uz Vidzemes šosejas, Līgatnes novadā, gājuši bojā divi cilvēki. Traģiskais negadījums noticis pāris kilometrus no tilta pār Līgatnes upi remontdarbu vietas, Vidzemes šosejas 69. kilometrā. Uz ceļa saskrējās automašīnas "Honda", "Volkswagen Caddy" un kravas automašīnu "DAF".

Ceļu policistiem darba notikuma vietā netrūka, izmeklēšana turpinās un ir nozīmētas ekspertīzes, tomēr jau šobrīd likumsargiem ir zināma iespējamā notikušā aina, kā arī iespējamais negadījuma izraisītājs.

Vidzemes reģiona policijas pārvaldes pārstāve Zane Vaskāne informēja: "Sākotnēja informācija liecina, ka automašīnas "Volkswagen Caddy" vadītājs, veicot apdzīšanas manevru, nepārliecinājās par drošu kustību, kā rezultātā iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur notika frontāla sadursme ar automašīnu "Honda". Pēc sadursmes viena no vieglajām automašīnām sitiena rezultātā ietriecās smagajā transportlīdzeklī."

Pēc jaudīgā trieciena samīcītais "Volkswagen" burtiski nolidoja no ceļa braucamās daļas un apgāzās uz sāna, bet "Honda" tika samesta šķērsām.

Avārijā dzīvību zaudēja "Honda" vadītāja un "Volkswagen" stūrētājs, vīrietis kas veica pārdrošo manevru. "DAF" šoferim mediķu palīdzība notikuma vietā nebija nepieciešama.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu