Slavenais reperis Kid Cudi, godinot Kurtu Kobeinu, uzstājas puķainā kleitā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Grupas "Nirvana" solista Kurta Kobeina nāves 27 gadadienā reperis Kid Cudi, īstajā vārdā Skots Meskudi, godināja dziedātāju, uzstājoties kleitā. 

37 gadus vecais reperis uzstājās populārajā ASV raidījumā "Saturday Night Live". Mākslinieks izpildīja divas nesen iznākušas dziesmas, ar kuru palīdzību viņš vēlējās vērst uzmanību neskaitāmajiem pašnāvību gadījumiem ASV. 

Izpildot vienu no dziesmām, reperis bija ietērpts garā, ar ziediem rotātā kleitā, kas bija atsauce uz mākslinieku Kurtu Kobeinu, kurš arī bieži nēsāja šādas kleitas. Kobeins 1994. gada 5. aprīlī 27 gadu vecumā izdarīja pašnāvību.

Šī tēma ir ļoti tuva pašam Kid Cudi, kurš nesen atklāja savu pieredzi cīņā ar depresiju.

"Man ir bijis grūti atrast vārdus, jo man ir kauns. Kauns būt līderim un varonim tik daudziem, vienlaikus atzīstot, ka dzīvoju melos. Man vajadzēja kādu laiku, lai nokļūtu šajā vietā, bet tas ir kaut kas, kas man jādara priekš sevis, savas ģimenes, meitas un jums visiem, mani fani," 2016. gadā rakstīja reperis. 

"Manā sirdī visu laiku valda vardarbīga vētra. Es nezinu, kāds ir miers. Es nezinu, kā ir atpūsties," piebilda reperis.

Intervijā pēc atveseļošanās reperis stāstīja par savām toreizējām jūtām, sakot, ka sevi biedējis. "Es domāju par veidiem, kā to izdarīt. Tas mani nobiedēja. Mani biedēja tas, ka mans prāts bija gatavs tur doties," sacīja mākslinieks. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu