VIDEO Komiķis joka vidū par princi Filipu uzzina, ka hercogs ir nomiris (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kāds Austrālijas komiķis uzstāšanās laikā pajokoja par princi Filipu, taču joka vidū uzzināja, ka Edinburgas hercogs ir nomiris. 

23 gadus vecais komiķis Luiss Spīrss savas "stand-up" uzstāšanās laikā ne vienu reizi vien pajokoja par karalisko ģimeni. 

"Visur ziņās redzama karaliskā ģimene. Karaliskā ģimene, karaliskās diskusijas. Vai jūs spējat noticēt, ka karaliskā ģimene ir slikti cilvēki? Jā! Viņi dzīvo pilīs. Protams, ka viņi nav ļoti jauki. Es redzēju vienu virsrakstu: Vai karaliskā ģimene ir zaudējusi saikni ar vienkāršajiem iedzīvotājiem? Jā! Nezinu, vai tas ir kroņa, apmetņa vai dzīvošanas pilīs dēļ," jokoja Spīrss.

Tad viņš uzsāka joku par nu jau tajā brīdī aizsaulē aizgājušo Edinburgas hercogu. Tomēr pats Spīrss domāja, ka princis Filips joprojām ir dzīvs.

"Vai jūs esat redzējuši princi Filipu? Viņam ir 3000 gadu, es esmu diezgan pārliecināts, ka viņš izgudroja rasismu," sacīja Spīrss.

Pēkšņi viens no skatītājiem iekliedzās: "Viņš ir miris!", uz ko Spīrss atbildēja ar ieplestām acīm un manāmu šoku. Tad komiķis izlasīja internetā ievietotu apliecinājumu prinča Filipa nāvei un telpu pāršalca smieklu vētra.

"Man jāsaka, mazliet par vēlu. Vai mēs esam pārliecināti, ka viņš šodien nomira? Es domāju, ka viņš nomira pirms 10 gadiem. Kādu laiku es domāju, ka vienīgais, kas viņu uztur dzīvu, ir rasisma spēks," jokoja komiķis. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu