"Viņi labi zināja, ka esmu trenēts cīkstonis." UFC zvaigzne stāsta par izrēķināšanos ar vairākiem laupītājiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aleksandrs Munjoss
Aleksandrs Munjoss Foto: Instagram/alexandermunoz55

UFC cīkstonis Aleksandrs Munjoss sarunā ar "Cali Cast" vadītāju un citu jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstoni Juraiju Feiberu pastāstīja par nesenu laupīšanu, ko viņam izdevies apturēt.

Munjoss sarunā ar Feiberu atklāja, ka viņam nesen izdevies atrisināt un novērst mēģinājumu aplaupīt viņa māju. Cīkstonis par nozieguma mēģinājumu sapratis laicīgi, tomēr policijas darbu izdarījis viņu vietā.

"Bija agrs rīts, kad draudzene mani pamodināja, sakot: "Vai tu savu automašīnu atstāji pie treniņu zāles?" Es uzreiz sapratu, kas ir noticis. Aizpildīju iesniegumu policijā. Bet tad to ļoti ātri atradu pats," sacīja Munjoss.

Cīkstonis atklāja, ka pēc iesnieguma aizpildīšanas viņš pats "uzvilcis izmeklētāja cepurīti" un devies nelielā gājienā cauri vietējam kvartālam. Ātri vien Munjosam izdevās atrast vienu no vaininiekiem, visai muļķīgas noziedznieka rīcības dēļ.

"Viņam mugurā bija mans snovborda aprīkojums - jaka, bikses... Viss. Nolēmu viņam sekot. Un viņš tiešām aizgāja atpakaļ uz manu mašīnu un kopā ar savu draugu tajā iekāpa. Zvanīju policijai un prasīju, kur viņi atrodas. Saņēmu atbildi, ka viņi ir ceļā, bet es taču nevarēju zināt, kur tieši viņi atrodas," stāstīja cīkstonis.

Tad nu Munjoss nolēma iniciatīvu ņemt savās rokās un devās laupītāju virzienā.

"Viens no viņiem izleca ārā no mašīnas un prasīja: "Vai tev ir problēma?" Atbildēju, ka ir gan, jo tā ir mana problēma. Kad piegāju tuvāk, viens no viņiem aizbēga, otrs mēģināja bēgt," sacīja Munjoss.

"Es vienkārši viņam vieglā skrējienā sekoju. Es redzēju, ka viņš sāk pagurt un smagi elpot. Viņš bija nozadzis arī manu UFC treniņu aprīkojumu, kur bija arī parakstīta bilde. Viņi labi zināja, ka esmu trenēts cīkstonis. Tajā brīdī viņš krita panikā un izvilka skrūvgriezi," atcerējās cīkstonis.

Tajā brīdī laupītājs meties cīkstonim virsū, tomēr šajā situācijā atmaksājušies profesionālie treniņi MMA sportā, Jo Munjosam izdevies ar spērienu trāpīt pa pretinieka vēderu tā, ka viņam aizcirtusies elpa.

"Man paveicās, jo viņš uzreiz pazaudēja elpu. Viņš gulēja uz zemes un es sacīju: "Atdod manas bikses!" Liku viņam sēdēt uz apmales, līdz notikuma vietā ieradās policija un man palīdzēja," atcerējās cīkstonis.

Munjosam jau pavisam drīz ir paredzēta arī UFC cīņa. 31 gadu vecais Munjoss jau šajā nedēļas nogalē cīnīsies ar Luisu Penju. Munjoss cīnās vieglā svara divīzijā (līdz 70,3 kilogramiem) un savas karjeras laikā ir izcīnījis sešas uzvaras, vienīgo zaudējumu piedzīvojot pēdējā cīņā, kad pēc tiesnešu lēmuma tika atzīts Nazrata Nakparasta pārākums.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu