Lomažs 25. dzimšanas dienu atzīmē ar lielisku sniegumu komandas uzvarā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rihards Lomažs izpilda metienu
Rihards Lomažs izpilda metienu Foto: facebook.com

Latvijas basketbolists Rihards Lomažs otrdien guva 25 punktus "Gottingen" komandas uzvarā Vācijas bundeslīgas čempionātā. 

"Gottingen" viesos ar 99:85 (19:23, 23:17, 25:21, 32:24) uzvarēja Veisenfelsas "Mitteldeutscher", svinot otro panākumu pēc kārtas.

Lomažs laukumā pavadīja 31 minūti un 20 sekundes, kuru laikā guva 25 punktus un izcīnīja divas atlēkušās bumbas, būdams sava kluba rezultatīvākais spēlētājs. Basketbolists grozā raidīja divus no pieciem divpunktu un sešus no septiņiem trīspunktu metieniem, kā arī realizēja visus trīs "sodiņus".

Viņš arī divreiz rezultatīvi piespēlēja, pieļāva divas kļūdas, nopelnīja trīs personīgās piezīmes, pretiniekus izprovocēja uz trim noteikumu pārkāpumiem un spēli noslēdza ar 23 efektivitātes koeficienta punktiem, kas bija labākais sniegums komandā.

Getingenes komandā 17 punktus un sešas rezultatīvas piespēlēs nopelnīja Deišuans Bukers, bet zaudētāju rindās 26 punkti Kvintonam Hūkeram. Vēl 25 punktus, astoņas bumbas zem groziem un piecas rezultatīvas piespēles iekrāja Mihals Mihalaks.

Getingenas komanda ar 12 uzvarām 29 spēlēs bundeslīgā ieņem devīto vietu 18 klubu konkurencē.

Lomažs "Gottingen" rindas papildināja pēc līgumsaistību pārtraukšanas ar Eirolīgā spēlējošo Francijas klubu Vilērbānas ASVEL.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu