Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

VIDEO ⟩ Purvciemā notikušajā uzbrukumā nogalināts futbola aģents Romāns Bezzubovs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija norobežojusi teritoriju Purvciemā pie "Mēbeļu nama" un sporta kluba "Lemon Gym", kur trešdienas rītā nošauts cilvēks.
Valsts policija norobežojusi teritoriju Purvciemā pie "Mēbeļu nama" un sporta kluba "Lemon Gym", kur trešdienas rītā nošauts cilvēks. Foto: Zane Bitere/LETA

Valsts policijā šodien, 14. aprīlī, saņemta informācija, ka Rīgā, Purvciemā noticis sevišķi smags noziegums un sašauta kāda persona, kura notikuma vietā gājusi bojā, portālu "Apollo" informē Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Simona Grāvīte.

Valsts policija lūdz atsaukties automašīnu vadītājus, kuru transportlīdzekļi ir aprīkoti ar videoreģistratoriem un kuri šorīt laika posmā no pulksten 6.30 līdz 8.30 brauca pa Gunāra Astras ielu posmā no Dzelzavas līdz Deglava ielai. 

Lūgums sazināties ar policiju, zvanot 110. Valsts policija aicina nebaidīties sniegt informāciju, anonimitāte tiek garantēta.

Foto: Maris Savich/Facebook

LTV rīcībā esošā informācija liecina, ka Purvciemā notikušajā uzbrukumā nogalināts futbola aģents Romāns Bezzubovs.

Policija noskaidrojusi Purvciemā nošautā cilvēka personību un izvērsusi plašus uzbrucēju meklēšanas pasākumus

Valsts policija ir noskaidrojusi trešdienas rītā Rīgā, Purvciemā, nošautā cilvēka personību un izvērsusi plašus uzbrucēju meklēšanas pasākumus, noskaidroja aģentūra LETA.

Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (KPV LV) aģentūrai LETA apliecināja, ka mirušā personība ir noskaidrota, bet viņa nodarbošanos neatklāja.

Ministrs gan apliecināja, ka tiek "atstrādātas ātrās versijas" un iekšlietu dienesti strādā ārkārtas pastiprinātā režīmā.

Aģentūrai LETA zināms, ka, piemēram, patlaban uz Daugavpils šosejas pie Ogres atrodas vairāki bruņoti policisti, kas pārbauda abos virzienos braucošās automašīnas.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu