"Plāksteri jau tikai apmierina ego." Indra Salceviča dalās pārdomās par mešanos jaunās attiecībās pēc šķiršanās (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Blogere Indra Salceviča, kura pērn izšķīrās no baristas Kaspara Bērziņa, sociālajos tīklos dalījusies pārdomās par jaunu attiecību sākšanu pēc šķiršanās.

Kā lika noprast Salceviča, viņa šobrīd jaunu "dzirksti" nemeklē. 

"Plāksteroties. No vienas puses domājot, kāpēc ne? Ļauties ar mērķi iegūt jaunas emocijas un pārklāt pagātni.

No otras puses, vai te tik nerunā mans ego? Dodot veltas cerības otram. Skaidrs, ka vienmēr ir divi cilvēki, un šobrīd viņam šķiet, ka to no sirds vēlas un nekas, kā būs, tā būs!

Laika jautājums: viņš saka un no sirds tic, ka spēs izdarīt tā, lai būtu!

To var saukt arī par tādu iekarošanu. Un iekarošana nav nekas slikts, ļoti patīkama. Bet man šķiet, tomēr tai jānotiek tad, kad vairs nesāp.

Tāpēc es nolieku savu ego malā, dodos uz savu dārzu un nodarbojos ar jaunas ainavas veidošanu, proti, kardināli mainu vidi.

Soliņš nu būs dienvidos, rožu krūma vietā būs jasmīns, koka dēļus pārkrāsošu baltus un perfektā mauriņa vietā sasēšu pļavas ziedus.

Un tomēr. Man šķiet, ka plāksteroties šādi ir labāk nekā uz cita cilvēka jūtu rēķina," norādīja blogere.

Komentāros viedokli par izlasīto izteica daudzas viņas sekotājas. Uz vienu no ierakstiem par to, ka "plāksterošanās" nemaz nav tik slikta, blogere atbild: 

"Manai dzīvei romānu pietiks. Ir jāseko mērķiem un sava enerģija jātērē citur. Mīlestība lai paliek citiem. Plāksteri jau tikai apmierina ego. Sirdi tie nedziedē."

Jau vēstījām, ka par šķiršanos no Bērziņa Salceviča paziņoja sociālajos tīklos 2020. gada decembrī. Abus vienoja romantiskas attiecības kopš 2018. gada pavasara, un jau 2019. gada maijā pāris apprecējās.

Salcevičai ir divi dēli no iepriekšējām attiecībām.

Bērziņš neilgi pēc šķiršanās jau sāka attiecības ar zobu higiēnisti vārdā Justīne.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu