Īlona Maska mīļotā tikusi pie neparasta "citplanētiešu rētu" tetovējuma, kas noklāj visu viņas muguru (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kanādiešu mūziķe Klēru Bušē jeb Graimsa (Grimes) publicēja fotogrāfiju ar savu jauno tetovējumu, kas noklāj teju visu viņas muguru. 

Mūziķe vietnē "Instagram" ievietoja fotogrāfijas, kuras uzņemtas neilgi pēc jaunā tetovējuma iegūšanas. Sievietes muguru klāj baltas tintes tetovētas dzīslas. 

"Nav labu fotogrāfiju, jo sāp pārāk stipri, un man ir jāpaguļ. Dažas nedēļas tas būs sarkans, bet pēc tam būs skaistas citplanētiešu rētas," pie fotogrāfijas rakstīja Graimsa. 

Graimsa, kurai ir kopīgs dēls ar "Tesla Motors" un “SpaceX” dibinātāju Īlonu Masku, jau iepriekš ir sacījusi, ka gribētu pārcelties uz Marsu pēc 50 gadu vecuma, lai palīdzētu tur izveidot cilvēku koloniju.

Kādas intervijas laikā dziedātājai tika jautāts, vai viņa labāk dotos uz Marsu vai augšupielādētu savu apziņu mākonī. 

"Es domāju, ka es gribētu augšupielādēt savu apziņu, un tad, kad tas ir tehnoloģiski iespējams, lai mana apziņa dzīvo kaut kādā humanoīdā traukā, kas var runāt un brīvi pārvietoties, un tad šis ķermenis var doties uz Marsu un citām planētām ar manu prātu tajā," atbildēja Graimsa.

Atgādinām, ka kanādiešu Graimsa "Tesla" vadītājam 2020. gada maijā laida pasaulē pirmo abu kopīgo atvasi. Graimsa un Masks ir pāris kopš 2018. gada sākuma. Maskam jau ir pieci bērni no viņa bijušās sievas Džastīnas - dvīņi Grifins un Havjērs, kā arī trīnīši Kajs, Saksons un Demians. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu