Oficiāli apstiprināta Makgregora nākamās cīņas norises vieta un datums (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dastins Porjē pret Konoru Makgregoru
Dastins Porjē pret Konoru Makgregoru Foto: Reuters/ScanPix

UFC savā "Instagram" kontā ir nākusi klajā ar oficiālu apstiprinājumu Konora Makgregora un Dastina Porjē triloģijas cīņai.

Jau iepriekš no abu cīkstoņu puses izskanēja informācija par cīņas norisi 10. jūlijā. Tagad arī UFC savā oficiālajā "Instagram" kontā to ir apstiprinājusi.

Tāpat kļuvusi zināma arī cīņas norises vieta. Abi vieglā svara cīkstoņi trešo reizi savu karjeru laikā tiksies Lasvegasas "T-Mobile" arēnā.

UFC prezidents Deina Vaits savā "Twitter" kontā atklāja, ka šoreiz klātienes vērotāju skaitam ierobežojumu nebūs. Tas nozīmē, ka Makgregors un Porjē savu trešo savstarpējo cīņu aizvadīs aptuveni 20 000 skatītāju priekšā.

Šāds paziņojums no UFC puses nāk dienu pēc abu cīkstoņu publiskā konflikta sociālajos medijos.

Porjē savā "Twitter" kontā apgalvoja, ka Makgregors iepriekš solīto pusmiljonu tā arī nav noziedojis amerikāņa labdarības fondam. Makgregors šādu apgalvojumu nenoliedza, norādot, ka no Porjē puses neesot saņēmis nekādu informāciju par naudas potenciālo izlietošanu, tāpēc arī ziedojumu esot ieturējis.

Abu cīkstoņu "Twitter karš" noslēdzās ar īru cīkstoņa apgalvojumu, ka 10. jūlijā viņam būšot cits pretinieks. Kā redzams šāds Makgregora apgalvojums kārtējo reizi bija blefs.

Magregors un Porjē pēdējo reizi tikās šā gada 24. janvārī, kad ar otrā raunda tehnisko nokautu pārāks bija amerikānis. Lai gan abu cīkstoņu nākamais duelis vēl nav izziņots, abi sportisti sociālajos tīklos ir apstiprinājuši, ka līgumus 10. jūlija (11. jūlija pēc Latvijas laika) cīņai ir parakstījuši.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu