Policija sniedz komentāru par Purvciemā notikušo slepkavību (16)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija norobežojusi teritoriju Purvciemā pie "Mēbeļu nama" un sporta kluba "Lemon Gym", kur trešdienas rītā nošauts cilvēks.
Valsts policija norobežojusi teritoriju Purvciemā pie "Mēbeļu nama" un sporta kluba "Lemon Gym", kur trešdienas rītā nošauts cilvēks. Foto: Zane Bitere/LETA

Valsts policijā šodien, 14. aprīlī, saņemta informācija, ka Rīgā, Purvciemā noticis sevišķi smags noziegums un sašauta kāda persona, kura notikuma vietā gājusi bojā. Futbola aģenta Romāna Bezzubova nogalināšana varētu būt pasūtījuma slepkavība, kas saistīta ar cietušā profesionālo darbību, pieļauj izmeklētāji, vienlaikus uzsverot, ka Valsts policija izmeklē arī citas versijas.

Neminot cietušā identitāti, Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks trešdienas pēcpusdienā žurnālistiem pastāstīja, ka plašāk policijas izvirzīto versiju skaitu un saturu neatklāšot, taču tiek pārbaudītas versijas par pasūtījuma slepkavību un cietušā profesionālo darbību.

Ruks plašāk nekomentēja, vai uzbrucēju izmantotā automašīna "BMW X5" ir tas pats spēkrats, kas nesen nozagts Limbažu novadā. Slepkavības izmeklēšanā tiekot pārbaudīta visa pieejamā informācija, tostarp par auto, kas izsludināti meklēšanā.

Policija noskaidrojusi Purvciemā nošautā cilvēka personību un izvērsusi plašus uzbrucēju meklēšanas pasākumus

Valsts policija ir noskaidrojusi trešdienas rītā Rīgā, Purvciemā, nošautā cilvēka personību un izvērsusi plašus uzbrucēju meklēšanas pasākumus, noskaidroja aģentūra LETA.

Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (KPV LV) cer uz Valsts policiju un citiem dienestiem, ka šodien Rīgā notikusī futbola aģenta Romāna Bezzubova slepkavība, tāpat kā citas slepkavības, tuvākajā laikā tiks atklātas. "Šis ir virsuzdevums," žurnālistiem sacīja politiķis.

Ģirģens uzskata, ka daudz paveicis iekšlietu jomas sakārtošanā un iekšējās drošības stiprināšanā, taču viņš aicina valdību iekšējo drošību noteikt par "top prioritāti", jo iekšlietu dienestiem ir nepieciešami materiāltehniskie resursi un apmācība.

Vairākām pēdējām skaļajām slepkavībām līdz šim nav zināmi rezultāti, piemēram, nav ziņots, ka būtu atklātas juristu Mārtiņa Bunkus un Pāvela Rebenoka slepkavības. Ģirģena skatījumā, neskatoties uz atsevišķiem incidentiem, Latvija kopumā ir droša valsts.

Ministrs informēja, ka šodien pastrādātā slepkavība tiek rūpīgi izmeklēta, visi iekšlietu dienesti "reaģējuši profesionālā līmenī" un veikuši standarta procedūras.

"Nešaubos, ka slepkavība tiek izmeklēta ar nepieciešamo intensitāti," uzsvēra ministrs

Ministrs gan apliecināja, ka tiek "atstrādātas ātrās versijas" un iekšlietu dienesti strādā ārkārtas pastiprinātā režīmā.

Aģentūrai LETA zināms, ka, piemēram, patlaban uz Daugavpils šosejas pie Ogres atrodas vairāki bruņoti policisti, kas pārbauda abos virzienos braucošās automašīnas.

LTV rīcībā esošā informācija liecina, ka Purvciemā notikušajā uzbrukumā nogalināts futbola aģents Romāns Bezzubovs.

Video: Policija sniedz komentāru par Purvciemā notikušo slepkavību

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu