"Viņš bija solīds, principiāls, iestājās par taisnīgumu un korektumu." Kas ir zināms par nogalināto futbola aģentu Romānu Bezzubovu?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Trešdien, 14. aprīļa, rīta pusē Purvciema pusē tika noslepkavots futbola aģents Romāns Bezzubovs. Kas ir zināms par nogalināto futbola personību?

1979. gadā dzimušais Romāns Bezzubovs dzīves pēdējos gados darbojās kā futbola aģents paša vadītajā aģentūrā "BR-Sport Agency". Bet pirms darba ar futbolistu pārstāvēšanu Bezzubovs arī pats aizvadīja pietiekami garu spēlētāja karjeru.

Savu profesionālo karjeru Bezzubovs sāka 1999./2000. gada sezonā, kad viņš no "Skonto" futbola kluba pievienojās Virslīgas vienībai "Policija FK", kas pēcāk tika pārdēvēta par PFK/"Daugava".

Tāpat uzbrūkošais pussargs savas karjeras laikā pārstāvēja arī tādus Latvijas Virslīgas klubus kā "Jūrmala", Kuldīgas "Venta" un "Jūrmala-VV".

Bezzubovs savas karjeras laikā vienīgo reizi leģionāra gaitās devās 2010./2011. gada sezonā, kas viņa karjerā bija pirmspēdējā. Toreiz Bezzubovs devās uz Albānijas augstākās līgas klubu "Bylis Ballsh".

Oficiālā statistika liecina, ka Albānijā leģionāra maizē Bezzubovs laukumā izgāja vien septiņos mačos un ar vārtu guvumiem neizcēlās.

2011/2012. gada sezonā Bezzubovs attgriezās Latvijā, pārstāvot Rīgas "Daugava", kur viņš savu spēlētāja karjeru arī noslēdza.

"Pirmās atmiņas man par viņu bija kā par "Jūrmala-VV" futbolistu. Bija enerģisks priekšējās līnijas spēlētājs," Bezzubova futbolista gaitas atmiņā atsauca portāla "Apollo" uzrunātais Latvijas Futbola federācijas (LFF) pārstāvis.

"Atceros viņu kā ļoti adekvātu sarunu biedru. Pat jautājumos, kur mums viedokļi atšķīrās, viņš ārkārtīgi korekti un argumentēti izklāstīja savu pozīciju, spēja pieņemt pamatotu atšķirīgu viedokli. Viņš bija solīds, principiāls, iestājās par taisnīgumu un korektumu. Tādu es viņu atceros," sarunā ar "Apollo.lv" piebilda LFF pārstāvis.

Ilgie gadi, kas pavadīti Latvijas futbolā bijušajam spēlētājam ļāva iegūt arī plašu paziņu loku, kas pēcāk palīdzēja startēt savu nākamo karjeru futbola aģenta statusā.

"Esam patiesi satriekti par saņemtajām ziņām. Domās esam ar Romāna Bezzubova ģimeni, tuviniekiem un darba kolēģiem, jo futbola vidē viņš bija aktīvs un labi zināms cilvēks ar plašu kontaktu loku. Varam viņu raksturot kā enerģisku un spējīgu cilvēku ar plašu izpratni par futbola norisēm. Pilnībā uzticamies policijas darbam un sekosim līdzi aktualitātēm, nepieciešamības gadījumā sadarbojoties. Romāna Bezzubova kā futbola aģenta pārstāvētajiem pašmāju spēlētājiem esam gatavi sniegt juridiska rakstura palīdzību, ja tāda būs nepieciešama," paziņojumā par Bezzubova nāvi rakstīja LFF.

2012. gadā atvērtās "BR-Sport Agency" aģentūras un Bezzubova paspārnē atrodas tādi futbolisti kā Vitālijs Jagodinskis, Aleksejs Grjaznovs, Jānis Grīnbergs, Vladislavs Soloveičiks, Bogdans Samoilovs, Vladislavs Gabovs, Aleksandrs Fertovs un Andrejs Kožuhars.

14. aprīļa traģiskie notikumi 

Valsts policijā 14. aprīlī saņemta informācija, ka Rīgā, Purvciemā noticis sevišķi smags noziegums un sašauta kāda persona, kura notikuma vietā gājusi bojā, portālu "Apollo.lv" informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Simona Grāvīte.

Romāna Bezzubova nogalināšana varētu būt pasūtījuma slepkavība, kas saistīta ar cietušā profesionālo darbību, pieļauj izmeklētāji, vienlaikus uzsverot, ka Valsts policija izmeklē arī citas versijas.

Valsts policija informēja, ka bijuši vismaz divi uzbrucēji, kas pārvietojušies ar melnas krāsas "BMW X5" markas automašīnu ar tonētiem aizmugurējiem stikliem. Automašīnai ir bojāts labais sāns.

Mašīnai, iespējams, var būt mainītas valsts reģistrācijas numurzīmes, tajā skaitā arī Krievijas federācijas numurzīmes, norādīja Valsts policijā.

Portāla "Apollo.lv" rīcībā esošajā videonovērošanas kameru ierakstā redzams, ka uzbrukums norisinājies aptuveni 20 sekundes. Brīdī, kad Bezzubova "Volkswagen Touareg" no sānielas vēlējās nokļūt uz Gunāra Astras ielu, ceļu viņam nobloķējis "BMW X5". No uzbrucēju auto raidīti šāvieni un Bezzubovs centies "BMW X5" taranēt no sāniem.

Patlaban policija visā Latvijā strādā pastiprinātā režīmā. Policija aicina atsaukties personas, kuru rīcībā ir informācija par minētās automašīnas iespējamo atrašanās vietu, vai arī rīcībā ir cita informācija, kas var būt noderīga izmeklēšanai.

Tāpat policija lūdz atsaukties notikušā aculieciniekus un tos automašīnu vadītājus, kuru transportlīdzekļi ir aprīkoti ar videoreģistratoriem un kuri šorīt laika posmā no pulksten 6.30 līdz 8.30 brauca pa Gunāra Astras ielu posmā no Dzelzavas līdz Deglava ielai.

Informācijas sniegšanai Valsts policijai var nodot informāciju uz e-pastu: kipinfo21@vp.gov.lv vai arī pa tālruņa numuriem 67075257 vai 110. Policija aicina nebaidīties sniegt informāciju, jo anonimitāte tiek garantēta.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu