"Tas teksts man atgādina kāda politiķa runu!" Sociālo tīklu lietotāji apspriež tirdzniecības centru akciju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Patrick Bateman/Twitter.com

Vairāki tirdzniecības centri nākuši klajā ar akciju #TipiskiValdībai, kurā kritizē lēmumu liegt atvērt visus iepirkšanās centros esošos veikalus. Akcija tiek pretrunīgi vērtēta sociālajos tīklos.

Patiesi un drosmīgi, ne tikai attiecībā pret veikaliem, bet arī pret citādi domājošiem daudzos citos Latvijai vitāli...

Posted by Martins Kalejs on Trešdiena, 2021. gada 14. aprīlis

Tirdzniecības centri jau iepriekš pauduši, ka valdība saistībā ar Covid-19 pandēmijas dēļ noteiktajiem ierobežojumiem joprojām nedzird tirdzniecības centru pārstāvjus.

Tirdzniecības centra "Galleria Riga" vadītāja Zane Šulca saka, ka jau gadu kopš pandēmijas sākuma un arī pašlaik lielie tirdzniecības centri ir spiesti turpināt cīnīties par savu kodolu - tirdzniecības centra veikaliem, kas nevar strādāt, jo izvēlējušies būt vietā, kas, "izrādās, ir nosaukta nepareizi - par tirdzniecības centru".

"Vai mums jāapsver iespēja sevi pārdēvēt par universālveikalu vai iepirkšanās ciematu, lai varētu likumīgi darboties? Jo arī "Galleria Riga" ir veikali, kuriem ir atsevišķa ieeja no ielas. Taču tie nedrīkst vērt durvis apmeklētājiem. Kas šajā gadījumā liecina par vienlīdzības principu lēmumu pieņemšanā? Izrādās, visi ir vienlīdzīgi, bet citi ir vienlīdzīgāki," piebilda Šulca.

Jau vēstīts, ka tirdzniecības centros ar platību virs 7000 kvadrātmetriem ļauts strādāt tikai pārtikas, higiēnas, dzīvnieku barības un optikas preču veikaliem, kā arī aptiekām, grāmatnīcām un pakalpojumu sniegšanas vietām. Savukārt no 10.aprīļa arī datoru un telekomunikāciju specializētajiem veikaliem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu