21. gadsimta skaļākās slepkavības Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/LTV

15. aprīlī Rīgā, Purvciemā, tika nošauts futbola aģents Romāns Bezzubovs. Izmeklētājiem viena no versijām ir, ka notikusi pasūtījuma slepkavība. Šis notikums ir kārtējais ieraksts Latvijas kriminālās vēstures hronikās, kurā, iespējams, notikusi pasūtījuma slepkavība. Portāls "Apollo.lv" piedāvā apkopojumu ar skaļākajām pasūtījuma slepkavībām Latvijā, kas notikušas kopš 21. gadsimta sākuma.

Romāns Bezzubovs

Futbola aģenta Bezzubova nogalināšana varētu būt pasūtījuma slepkavība, kas saistīta ar cietušā profesionālo darbību, pieļauj izmeklētāji, vienlaikus uzsverot, ka Valsts policija izmeklē arī citas versijas.

Uzbrukums Bezzubovam notika 14. aprīļa rītā Purvciemā.

Uzbrucēji pārvietojušies ar melnas krāsas "BMW X5" markas automašīnu ar tonētiem aizmugurējiem stikliem. Automašīnai bija bojāts labais sāns.

14. aprīlī policija paziņoja, ka mašīnai, iespējams, var būt mainītas valsts reģistrācijas numurzīmes, tajā skaitā arī Krievijas federācijas numurzīmes, norādīja Valsts policijā.

Aģentūras LETA rīcībā esošajā videonovērošanas kameru ierakstā redzams, ka uzbrukums norisinājies aptuveni 20 sekundes. Brīdī, kad Bezzubova "Volkswagen Touareg" no sānielas vēlējās nokļūt uz Gunāra Astras ielu, ceļu viņam nobloķējis minētais "BMW X5". No uzbrucēju auto raidīti šāvieni un Bezzubovs centies "BMW X5" taranēt no sāniem. Pēc tam abas automašīnas aizbraukušas no kameru redzamības lauka.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu