VIDEO ⟩ Igaunijas parlamenta deputāts nejauši nodemonstrējis, ar ko patiesībā nodarbojas sēžu laikā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: скриншот видео

Attālinātais darbs joprojām mēdz sagādāt pārsteigumus. Šoreiz Igaunijas parlamenta deputāts Tarmo Krūsimē nejauši nodemonstrējis, ar ko patiesībā nodarbojas parlamenta sēžu laikā.

Parlamenta sēdes laikā Krūsimē tika dots vārds, lai viņš varētu uzdot jautājumu. Taču, pieslēdzoties kamerai, pavērās negaidīts skats - laiski izgūlies valstsvīrs, kurš smēķē elektronisko cigareti un klausās mūziku.

Sēdē tika apspriesta klimatneitralitāte un kā to Igaunijā panākt līdz 2035.gadam. Nacionālkonservatīvo partiju "Par Tēvzemi" ("Isamaa") pārstāvošais Krūsimē bija paudis vēlēšanos uzdot jautājumu, taču, kad pienāca viņa kārta, jau bija pievērsies citām lietām. Sēdes vadītājam Martinam Helmem tā arī neizdevās pievērst Krūsimē uzmanību, tāpēc viņš pārgāja pie nākamā jautājuma.

"Es vispār par to neesmu lietas kursā, nevaru komentēt," sacīja partijas "Par Tēvzemi" priekšsēdētājs Helirs Valdors Sēders. "Noskaidrošu vairāk un noteikti parunāšu ar Tarmo."

Igaunijas parlamenta Rīgikogu vicespīkers Hanno Pevkurs norādīja, ka uz deputātiem, kas sēdēm pieslēdzas attālināti, attiecas visi tie paši noteikumi, kas būtu spēkā klātienē. "Drīkst kādreiz iziet ārā uzsmēķēt, taču, piedaloties sēdēs, ir jāstrādā," viņš uzsvēra.

Igaunijas medijs "Postimees" norāda, ka Rīgikogu deputāta alga ir 4330 eiro.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu