Ilgi un laimīgi! Piecas uzticīgākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Kvitka Nastroyu/Shutterstock.com

Dažreiz šķiet, ka īsta mīlestība redzama vien pasakās, kuru beigās izskan teksts: "Viņi dzīvoja ilgi un laimīgi". Tomēr ar šīm piecām Zodiaka zīmēm tas ir iespējams arī īstajā dzīvē, vēsta portāls "StarHit"!

5. vieta - Vēzis

Šīs zīmes pārstāvji mēdz piedzīvot dažādas jūtu gradācijas. Flirts, sabiedriskums, enerģija veicina visdažādākos attiecību veidus. Tomēr, ja Vēža sirdi ir skārušas lielas mīlas ciešanas, ir maz ticams, ka Vēzis padosies. Viņš iemācīsies piekāpties, pārkāps pāri, bet tomēr nepametīs.

4. vieta - Svari

Mērenība it visā ļauj Svariem izvairīties no kārdinājumiem, emocionālām izmaiņām un pārlieku lielas mētāšanās pa dažādām izvēlēm. Tas zināmā mērā var izskaidrot Svaru izvēli, par kuru viņi ir atbildīgi visu mūžu. Mīlestība nav izņēmums!

3. vieta - Strēlnieks

Strēlnieks mīl klusējot. Ir svarīgi klasificēt šīs zīmes pārstāvjus kā monogāmus. Jūs nevarat ielūkoties ikviena cilvēka dvēselē, un tas ir bezjēdzīgi, bet aiz klusuma ļoti bieži slēpjas kaut kas ļoti svarīgs un intīms. Ārēja aukstasinība vai lakoniska runa var slēpt emocijas, bet ne būtību.

2. vieta - Lauva

Lauvai piemīt pārsteidzoša īpašība - viņš zina, kā būt uzticīgam savai mīlestībai. Viņam tā ir kā daļa no viņa paša. Nodevis patieso mīlestību, šķiet, viņš nodod sevi. Dziļas jūtas Lauva nedāvās vien kuram katram!

1. vieta - Auns

Tipiski Auna zīmes pārstāvji no savas puses saprot, kas ir uz spēles. Iemīlējās? Jā, viņi iemīlas vienreiz un uz visiem laikiem. Tas var pārsteigt visus citus, bet Auns zina - tāds ir viņa liktenis, kas nozīmē, ka viņš neatkāpsies.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu