Vietējā iedzīvotāja stāsta par notikumiem Mežaparkā, kur nodedzināta Bezzubova slepkavībā izmantotā automašīna (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bezzubova slepkavībā izmantotā automašīna atrasta sadegusi Mežaparkā
Bezzubova slepkavībā izmantotā automašīna atrasta sadegusi Mežaparkā Foto: Jānis Škapars/TVNET

"Atvēru acis, man istaba mājas tālākajā stūrī, viss dzīvoklis mirgoja," tā par vakarnakts notikumiem stāsta vietējā iedzīvotāja Mežaparkā, kur nodedzināts "BMW" markas spēkrats, ar kuru, visticamāk, pārvietojās Romāna Bezzubova slepkavas, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Trešdien līdz vēlam vakaram galvaspilsētā un citos Latvijas novados bija redzamas Valsts policijas dežurējošās ekipāžas. Pārbaudītas daudzas automašīnas, kas līdzinājās "BMW X5" apvidnieka aprakstam, taču nevienā no gadījumiem īsto auto, ar kuru pārvietojās noziedznieki, atrast neizdevās.

Auto pats "uzpeldēja" ap pulksten vieniem naktī netālu no Ezermalas ielā 27, nepilna kilometra attālumā no Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmijas un Valsts policijas koledžas.

"BMW" stāvēja šķērsām uz kāda asfaltēta ceļa Saules dārzā un dega zilās liesmās. Tiklīdz informācija par degušo spēkratu nonāca līdz ugunsdzēsējiem glābējiem, par to tika informēti arī policisti un pēc mirkļa Ezermalas ielu izgaismoja neskaitāmas bākugunis. Kundze, kas dzīvo vistuvāk ugunsgrēka vietai, pavadīja visai nemierīgu nakti.

"Es atvēru acis, man istaba mājas tālākajā stūrī, viss dzīvoklis mirgoja. Es piegāju pie loga, pacēlu žalūzijas un skatos - stāv ugunsdzēsēju mašīna, liesmas dzēš, cilvēki skraida, bet tālumā. Es uzvilku halātu un izgāju ārā uz ielas, stāvēju. Pēc tam iznāca mazdēls un jautāja, vai es nedzirdēju blīkšķus, bet es nekādus blīkšķus nebiju dzirdējusi. Es pamodos no mobilā telefona un no tā, ka viss mirgoja," raidījumam "Degpunktā" stāsta sieviete.

Versija, ka auto Saules dārzā stāvēja pamests uzreiz pēc nozieguma izdarīšanas, ir mazticama. Automašīnu būtu bijis jāpamana kādam no patrulējošajiem policijas darbiniekiem. Visticamāk, to kāds atvedis, atstājis samērā klusajā vietā un aizdedzinājis.

Sarkanajā ēkā, kas redzama fonā, atrodas biroji, nakts laikā tur cilvēku nav, tālāk, Ķīšezera krastā ir sporta laukums, arī tur varbūtība sastapt kādu nakts vidū ir visai maza. Zināms, ka zem automašīnas tika izrakta neliela bedre un tajā izliets viegli uzliesmojošs šķidrums un auto nosvilināts, tādējādi iznīcināti vērtīgi pierādījumi.

Neoficiāla informācija liecina, ka cilvēks, kas varētu būt saistīts ar šo incidentu, no adreses aizbrauca ar baltu vieglo "BMW" spēkratu ar vācu valsts reģistrācijas numuriem.

Iepriekš jau vēstīts, ka futbola aģentu ar vairākiem šāvieniem nogalināja Purvciemā. Policija aizvien meklē noziedzniekus un secina, ka nākotnē visā valstī vajadzētu krietni pilnveidot videonovērošanas sistēmas, lai noziedznieki nevarētu netraucēti pazust pēc smagiem noziegumiem.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu