Postošā ugunsgrēkā cietis cilvēks ar invaliditāti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: DedMityay/shutterstock

Ugunsgrēks Ezera ielā Rīgā, kas izcēlās 15. aprīlī ap vieniem dienā, laupīja mājvietu kādam pārim un kaimiņiem, kuru dzīvokļi tika pamatīgi salieti ar ūdeni. Kāds cilvēks ar invaliditāti tika izglābts, taču tagad atrodas slimnīcā, ziņo raidījums "Degpunktā". 

15. aprīļa dienas vidū Mīlgrāvja Ezera ielā aizdegās koka ēkas otrā stāva dzīvoklis. Tas bija stāvgrūdām piekrauts ar sadzīves mantām, kas palīdzēja liesmām ātrāk izplatīties. Kaimiņš Vasīlijs stāsta, ka jau sen uztraucies par ēkas ugunsdrošību.

"Dvēsele teica, ka nevajag šeit dzīvot. Iegādājos dzīvokli, bet bija tāda sajūta, ka kaut kas šeit nav kārtībā. Situācija nav laba. Viņi tur ir narkomāni, vairāk neko es nezinu. Te ir pamatīgs bardaks. Es pārvācos uz šejieni dzīvot. Es dvēselē jutu, ka nevajag pat skapī iekārt drēbes, jo bija sajūta, ka ātrāk vajag pārdot dzīvokli un doties kur citur. Nepatīk man šeit," stāsta Vasīlijs.

Pirms ugunsdzēsēju ierašanās, pašu spēkiem no mājas evakuējās astoņi cilvēki. Divi ēkas iedzīvotāji nevarēja tik līdz izejai. Viens no vīriešiem bija pamatīgi saelpojies indīgos dūmus un tika nogādāts slimnīcā.

Mājas iedzīvotājs Andrejs pieļauj iespēju, ka ugunsgrēks radies dzīvokļa saimnieku neuzmanības dēļ.

Ugunsdzēsēji savukārt izsaka versiju, ka, visticamāk, nelaime izcēlās elektrības īssavienojuma dēļ.

Video: raidījuma "Degpuntkā" sižets 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu