Nogurusi no valdības lēmumiem: TV personība Una Ulme skaidro savu lēmumu doties ceļojumā uz Spāniju (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Žurnāliste un TV raidījumu vadītāja Una Ulme sociālajos tīklos saviem sekotājiem parādīja, ka šobrīd devusies ceļojumā uz saulaino Spāniju, paskaidrojot savu lēmumu.

Vietnē "Instagram" Ulme dalījās ar vairākiem kadriem, kuros redzama Marbellā, Spānijā, baudot atpūtu un sauli. Pie ieraksta žurnāliste atklāja, ka jūtas droši, paskaidrojot arī, kādēļ izlēmusi ceļot pandēmijas apstākļos.

"Ceļošana pandēmijas apstākļos ir iespējama un droša. Pērn vasarā izmantoju apciemot draudzeni Toskānā, tagad visa ģimene esam pie draugiem Spānijā, Andalūzijas reģionā.

Tā kā man daudzi vaicā, kāda šeit situācija ar Covid, par to šajā ierakstā:

1. Šobrīd rādītāji šeit ir vieni no zemākajiem Eiropā, tomēr Spānija joprojām ir sarkanajā sarakstā.

2. Iebraucot Spānijā, jāuzrāda negatīvs Covid tests un jāpiereģistrējas, lai iegūtu QR kodu, kas jāuzrāda lidostā. Tas arī viss.

3. Pašizolācijas nav.

4. Restorāni, bāri un veikali ir atvērti līdz 22:00. Nemanījām brīdinājumus par cilvēku skaita ierobežojumiem, distanci starp galdiem u.t.m.l.

5. 23:00 sākas komandantstunda.

6. Maskas jānēsā arī uz ielas, ko pilsētā ievēro, bet, piemēram, pastaigājoties gar pludmali masku valkā retais. Šobrīd tiek lemts par to, vai atļaut staigāt bez maskām pludmalē, kas būtu diezgan loģiski, raugoties, piemēram, no sejas iedeguma skatu punkta.

7. Vietējie var pārvietoties viena apgabala ietvaros, bet tūristiem jāpamato, kur viņi dodas. Tiesa, mums neviens neko nav jautājis.

8. Ja ne maskas, tad mēs aizmirstu, ka tāds vīruss pastāv.

Cilvēki ir smaidīgi un apmierināti - tas arī bija galvenais iemesls, kāpēc nolēmām par labu ceļojumam pandēmijas laikā. Bijām noguruši no trauksmes, negatīvisma un valdības nepārdomātajiem lēmumiem.

Kamēr pie mums nevar pat terasē apsēsties, te varam iedvesmoties jaunam darba cēlienam un vārda vistiešākajā nozīmē - iztīrīt galvu, kas (es ārkārtīgi ceru) dos iespēju paraudzīties uz notiekošo mierīgāk, bez liekiem uztraukumiem par lietām, kuras tāpat nevaram ietekmēt," teikts Ulmes ierakstā.

Kā zināms, Ārlietu ministrija aicina neceļot bez būtiskas nepieciešamības. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Ulme (@unaulme)

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu