Kā norit vakcinācija pret koronavīrusu "ATTA" centrā?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Pirms lielā vakcinācijas centra darbības sākuma pie "ATTA" centra Rīgā vairāk nekā 250 cilvēki gaida iespēju, lai varētu saņemt savu poti pret Covid-19, kas no šodienas pieejamas ikvienam Latvijas iedzīvotājam. 

Pie vakcinācijas centra cilvēki sākuši pulcēties jau pēc plkst.7, bet pēc pāris minūtēm to skaits jau bija sasniedzis 12. Cilvēki turpināja nākt un aizņemt savu vietu rindā. Plkst.8.10 rindā esošo cilvēku skaits jau bija pieaudzis līdz 250 cilvēkiem.

Rindā vietu aizņēmuši pārsvarā gados jaunāki cilvēki. 

Iespējams, ka pirmie potētiesgribētāji pie vakcinācijas centra savu vietu bija sākuši aizņemt jau no plkst.5, jo līdzi ir atnesuši krēslus un termosus, kuros ir silta tēja. No rīta ārā ir diezgan dzestrs. Rindā esošo cilvēku skaits pieaug katru minūti.

Šobrīd rindā pēc Covid-19 vakcīna "ATTA" centrā varētu būt jāstāv aptuveni stundu vai pusotru, publicēts Vakcinācijas projekta mikroblogošanas vietnē "Twitter".

Kā informē birojs, "ATTA" centrā rinda iet raiti, jo vairāk nekā 100 cilvēku ir vakcinēti. 

Savukārt cilvēks, kas iestājās rindā plkst.8, patlaban ir 15 minūšu attālumā no vakcīnas saņemšanas.

Jau ziņots, ka šodien trīs Latvijas pilsētās - Rīgā, Jelgavā un Jūrmalā - būs iespēja vakcinēties ikvienam Latvijas iedzīvotājam, aģentūru LETA informēja Vakcinācijas projekta biroja pārstāve Agnese Strazda.

Video: Kā norit vakcinācija pret koronavīrusu "ATTA" centrā? 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu