Fjūrijs: Čempions ir tas, kuram ir pareizā mentalitāte

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

Pašreizējais WBC pasaules boksa čempions smagsvaru divīzijā brits Taisons Fjūrijs atklājis savu panākumu noslēpumu. 32 gadus vecajam sportistam profesionālajā ringā ir 30 uzvaras (21 ar nokautu) un viens neizšķirts.

Fjūrijs uzskata, ka viņa panākumu galvenā atslēga slēpjas pareizā psiholoģiskajā stāvoklī. 

"Es nekad neesmu domājis, ka labākais ir tas, kurš smagāk trenējas. Vai arī kāds, kurš nopietnāk nodarbojas ar sportu. Tās ir blēņas," intervijā "Youtube" kanālam "Behind The Gloves" sacīja Fjūrijs. 

Paredzams, ka nākamās divas cīņas Fjūrijs aizvadīs pret savu tautieti Entoniju Džošua, kurš ir WBA, IBF, WBO un IBO jostu glabātājs. 

Fjūrijs ir pilnībā pārliecināts, ka viņa tikšanās boksa ringā ar Džošua tiešām notiks. Viņš gan vēl nevarēja nosaukt vietu un laiku. 

"Uzvaras, tituli - tas viss ir saistīts ar mentalitāti. Čempions ir tas, kuram ir pareizā mentalitāte. Es zinu daudzus bokserus, kuri trenējas smagāk par mani. Es zinu, ka ir bokseri, kuri izdara vairāk un spēcīgākus sitienus par mani, kuri ir lokanāki, ātrāki, var augstāk uzlekt un ir kustīgāki par mani. Bet viņi mani nevar pārspēt, jo esmu labāks," uzsvēra Fjūrijs. 

Iepriekš tika ziņots, ka abi Lielbritānijas bokseri 2021. gadā aizvadīs divas cīņas. Pirmajā tiks noskaidrots absolūtais čempions, bet otrajā zaudētājam būs iespēja revanšēties. 

Ārzemju medijos iepriekš izskanēja informācija, ka Džošua un Fjūrijs katrs varētu nopelnīt 100 miljonus par spēkošanos ringā. Šī varētu kļūt par gadsimta cīņu, jo supersmagajā svarā absolūtais jeb neapstrīdamais pasaules čempions pēdējo reizi tika noskaidrots pirms vairāk nekā 20 gadiem.

31 gadus vecais Džošua profesionālajā boksā uzvarējis 24 no 25 cīņām, 22 dueļus noslēdzot ar nokautu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu