"Lightning" kapteinis Stemkoss nevarēs komandai palīdzēt vismaz līdz maijam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Stīvens Stamkoss
Stīvens Stamkoss Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Tampabejas "Lightning" kapteinis Stīvens Stemkoss ķermeņa lejasdaļas savainojuma dēļ laukumā nedosies vismaz līdz maijam, vēsta līga.

Stemkoss 9.aprīlī tika ievietots ilgstoši savainoto spēlētāju sarakstā. Uzbrucēju atkal sastāvā varēs pieteikt pēc desmit spēlēm, tāpēc paredzams, ka viņš laukumā varētu atgriezties ap maija sākumu.

8.aprīļa spēlē pret Kolumbusas "Blue Jackets" Stemkoss savainojumā iedzīvojās trešajā periodā. Ķermeņa lejasdaļas savainojuma dēļ viņš izlaida nākamās divas izbraukuma spēles, bet šī paša iemesla dēļ uzbrucējs uz ledus neizgāja arī 11. un 13.februāra mačos.

Uzbrucējs šosezon 38 spēlēs izcēlies ar 17 vārtiem un tikpat rezultatīvām piespēlēm. Viņš ar Breidenu Pointu dala labākā snaipera godu "Lightning" rindās.

Pagājušā gada marta sākumā Stemkosam veica vēdera muskulatūras operāciju. Ķermeņa lejasdaļas savainojuma dēļ viņš izlaida lielāko daļu no pagājušās sezonas izslēgšanas spēlēm. Aizvadītajā sezonā Stemkoss kopā ar "Lightning" tika kronēts par Stenlija kausa čempionu.

Tampabejas komanda ar 60 punktiem 43 spēlēs Centrālajā divīzijā ieņem otro vietu. Izslēgšanas spēlēs iekļūs četru divīziju četras spēcīgākās komandas.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu