Daugavpilī uz ielas aiztur vīrieti ar lielu narkotisko vielu klāstu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Narkotikas.
Narkotikas. Foto: Edijs Pālens/LETA

Šonedēļ Daugavpilī uz ielas aizturēts vīrietis, kuram līdzi bijis dažādu narkotisko vielu klāsts, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

Policisti, izmantojot operatīvo informāciju, Daugavpilī uz ielas aizturēja 1985.gadā dzimušu vīrieti, pie kura atrastas narkotiskās un psihotropās vielas. Kopumā tika izņemtas 155 tabletes, kas visdrīzāk ir "Clonazepam", "Subotex", "Ecstasy", kā arī citas vēl nenoskaidrotas vielas. Tāpat tika izņemti seši iepakojumi ar dažādām narkotiskajām vielām, kas visdrīzāk ir marihuāna, amfetamīns un heroīns.

Lai noteiktu precīzu konfiscēto vielu daudzumu un sastāvu, nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes.

Aizturētais vīrietis jau iepriekš vairākkārt ir sodīts gan par analoģiskiem noziegumiem, gan par cita veida likumpārkāpumiem.

Pašlaik vīrietim draud kriminālatbildība par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu vai pārsūtīšanu realizācijas nolūkā vai par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu realizēšanu, ja tās izdarījusi organizēta grupa vai ja tās izdarītas ar narkotiskajām vai psihotropajām vielām lielā apmērā. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu