Policisti Jelgavā notver marihuānas audzētājus (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Marihuāna. Ilustratīvs foto.
Marihuāna. Ilustratīvs foto. Foto: Pixabay

Šonedēļ, veicot trīs kratīšanas Jelgavas novadā un Jelgavā, likumsargi aizdomās par marihuānas audzēšanu aizturējuši divas personas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Saņemot informāciju par iespējamu narkotisko vielu glabāšanu, policija Jelgavas novadā un Jelgavā veica trīs sankcionētas kratīšanas, kuru laikā tika izņemti 24 marihuānas stādi un aptuveni 50 grami izžāvētas marihuānas. Precīzs narkotisko vielu daudzums būs zināms pēc ekspertīzes.

Saistībā ar notikušo policijā sākts kriminālprocess saskaņā ar Krimināllikuma 256.panta pirmo daļu par narkotiskās vai psihotropās vielas saturošu augu neatļautu sēšanu vai audzēšanu. Par noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu aizturēti 1986. un 1987.gadā dzimuši vīrieši, kuriem piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis. Neviena no aizturētajām personām iepriekš nebija nonākusi policijas redzeslokā.

Lai efektīvi cīnītos ar noziegumiem, kas saistīti ar narkotisko vielu apriti, policija aicina iedzīvotājus būt aktīviem un ziņot, zvanot pa tālruņa numuru 110 vai rakstot iesniegumu portālā "www.latvija.lv".

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu