Kulda ar divām rezultatīvām piespēlēm sekmē komandas uzvaru DEL čempionāta spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Artūrs Kulda
Artūrs Kulda Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokejists Artūrs Kulda piektdien divreiz rezultatīvi piespēlēja Nirnbergas "Ice Tigers" uzvarā savā laukumā Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) spēlē.

Kuldas pārstāvētā Nirnbergas "Ice Tigers" mājās ar 3:2 (1:2, 1:0, 1:0) uzvarēja Ķelnes "Haie" komandu.

Pirmā perioda devītajā minūtē Latvijas aizsargs nopelnīja rezultatīvu piespēli Timo Valtera vārtu guvumā, izlīdzinot rezultātu - 1:1, bet otrreiz viņš ar rezultatīvu piespēli izcēlās 32.minūtē, vairākumā vārtus gūstot Danielam Šmolcam, kurš panāca 2:2.

Kulda laukumā pavadīja 19 minūtes un 19 sekundes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem, divreiz bloķēja pretinieku metienus un nopelnīja +/- rādītāju -1.

Uzvaras vārtus 48.minūtē vairākumā iemeta Deins Fokss, bet mača pēdējā minūtē iespēju palielināt pārsvaru neizmantoja Patriks Reimers, kurš nerealizēja "bullīti".

Uzbrucēja Filipa Bunča un aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine" vienība viesos pagarinājumā ar 6:5 (3:1, 0:2, 2:2, 1:0) pārspēja Šveningenes "Wild Wings".

Buncis laukumā pavadīja 21 minūtes un 38 sekundes, kuru laikā trīsreiz meta pa vārtiem.

Bindulis spēlēja 20 minūtes un 18 sekundes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem, reizi bloķēja metienu un spēli noslēdza ar +/- rādītāju -1.

"Ice Tigers" ar 40 punktiem 37 spēlēs Dienvidu grupā ieņem pēdējo - septīto vietu, bet Krēfeldes komanda ar 18 punktiem tikpat mačos ir pēdējā Ziemeļu grupā un visā līgā.

DEL regulārajā čempionātā 14 komandas sadalītas divās grupās - Ziemeļu un Dienvidu. Savas grupas ietvaros komandas aizvadīs četras savstarpējās spēles, bet ar otras grupas vienībām būs pa diviem savstarpējiem mačiem. Izslēgšanas turnīrā iekļūs katras grupas četras spēcīgākās komandas.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu