Lielās intereses dēļ vakcinācijas centros Ķīpsalā, Cēsīs un Jelgavā cilvēki "dzīvajā rindā" vairs netiek pieņemti (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dzīvā rinda ārpus vakcinācijas punkta "ATTA center" Rīgā
Dzīvā rinda ārpus vakcinācijas punkta "ATTA center" Rīgā Foto: Jānis Škapars/TVNET

Iedzīvotāju lielās intereses dēļ vakcinācijas centros Rīgā, Ķīpsalas hallē, kā arī Cēsīs un Jelgavā cilvēki "dzīvajā rindā" pēc potes pret Covid-19 vairs netiek pieņemti, liecina Vakcinācijas projekta biroja sniegtā informācija.

Ķīpsalas hallē "dzīvā rinda" tika slēgta ap plkst.9.30, kad tajā bija iestājušies 1000 cilvēku, Jelgavā - ap plkst.10, kad rindā stāvēja ap 460 cilvēku.

Rinda drīz tiks slēgta arī Jūrmalā. Tas nozīmē, ka visi, kuri iestājušies rindā, pie savas potes vēl tiks, bet pārējiem vakcīnas kārotājiem šodien uz konkrētajiem masu vakcinēšanas centriem vairs nav vērts doties, jo pošu nepietiks.

Kā ziņots, garās cilvēku rindas dēļ vairāki masu vakcinācijas centri sestdienas rītā vēra durvis jau krietni pirms pirms paredzētā darba laika sākuma, noskaidroja aģentūra LETA.

Šodien masu vakcinācijas centri kopumā darbojas septiņās pilsētās - Rīgā, Daugavpilī, Liepājā, Rēzeknē, Jelgavā, Jūrmalā un Cēsīs. Tajos ir pieejamas aptuveni 5370 "AstraZeneca" vakcīnas pret Covid-19 devas, pie kurām "dzīvās rindas" kārtībā var tikt ikviens iedzīvotājs, kurš to vēlas.

Vakcinācijas projekta birojs atgādina, ka visiem, kuri ir saņēmuši poti pret Covid-19, joprojām jāturpina ievērot epidemioloģiskie drošības nosacījumi. Imunitāte pret vīrusu pēc "AstraZeneca" vakcīnas saņemšanas izveidojas aptuveni pēc 22 dienām.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu