"Gribēju būt drošs!" Vīrietis bildina mīļoto ar pieciem dažādiem gredzeniem (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/mz_miller

Kāds vīrietis sociālajos tīklos kļuvis populārs pateicoties tam, ka savu mīļoto bildinājis ar pieciem gredzeniem, no kuriem sieviete varējusi izvēlēties sev tīkamāko, vēsta portāls "Mirror".

Viljams Hunns noorganizēja savai mīļotajai Brintijai Millerei neaizmirstamu dienu - abi lidoja ar helikopteru līdz nosēdās uz kādas daudzstāvu mājas jumta, kam sekoja skaists bildinājums.

Bildinājumā Viljams piedāvāja Britnijai piecus gredzenus, jo gribēja pārliecināties, ka kāds no tiem viņai patiešām patiks. Sieviete, protams, piekrita bildinājumam. 

"Vakar mums vajadzēja doties degustēt vīnu, mēs izlēmām lidot ar helikopteru. Tā vietā mēs aplidojām apkārt pilsētai un nolaidāmies uz jumta, kur mani gaidīja mani draugi un skaists bildinājums. Es biju tik ļoti pārsteigta. Vēl pieci gredzeni, starp kuriem es nevarēju izvēlēties!" sacīja Britnija. 

"Es gribēju būt pārliecināts, ka viņai gredzens patiešām patiks, tāpēc ļāvu izvēlēties pašai! Gribēju arī būs drošs, ka viņa piekritīs bildinājumam," sacīja Viljams. 

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu