Rindā pie Ķīpsalas halles vakcinācijas centra noģībis cilvēks (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Cilvēku rinda pie masu vakcinācijas punkta Ķīpsalas izstāžu hallē
Cilvēku rinda pie masu vakcinācijas punkta Ķīpsalas izstāžu hallē Foto: Sintija Zandersone / LETA

Sestdien Rīgā, pie Ķīpsalas halles vakcinācijas centra, kāds cilvēks noģībis, gaidot rindā poti pret Covid-19, aģentūrai apstiprināja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).

Noģībušais šobrīd ir nogādāts slimnīcā, taču viņa stāvoklis ir apmierinošs, atzīmēja NMPD.

Kā novēroja aģentūra LETA, stāvot rindā, šai personai sākās lēkme. Cilvēkam palīdzību sniedza uz vietas esošie pašvaldības policijas darbinieki, līdz iesaistījās arī NMPD brigāde.

Kā aģentūrai LETA pavēstīja Rīgas Pašvaldības policijā, šodien plkst.12.23 pie Ķīpsalas halles tika pamanīta persona, kurai, iespējams, sākusies slimības lēkme. Uz adresi tika izsaukts NMPD, un līdz dienesta ierašanās brīdim policijas darbinieki sniedza personai pirmo palīdzību.

Tāpat NMPD atklāja, ka šajā vakcinācijas centrā kāda persona noģībusi pēc potes saņemšanas. Dienestā vērsa uzmanību, ka būtu jāņem vērā fakts, ka noģībušais cilvēks bija ilgstoši stāvējis rindā. Arī šī persona ir nogādāta slimnīcā, tomēr tās stāvoklis ir apmierinošs.

Jau ziņots, ka sestdienas rītā pie Ķīpsalas halles rinda veidojās jau vairākas stundas pirms noteiktā darba laika. Piemēram, pusotru stundu pirms vakcinācijas centra plānotās atvēršanas bija izveidojusies ap 200 cilvēku gara rinda.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu