VIDEO ⟩ Bļugers ar lielisku metienu pārspēj "Sabres" vārtsargu, bet "Penguins" piedzīvo zaudējumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers ar partneriem
Teodors Bļugers ar partneriem Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers svētdien guva vārtus, taču viņa pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Pitsburgas "Penguins" viesos bija spiesta piekāpties Bufalo "Sabres" vienībai.

Pitsburgas hokejisti viesos ar 2:4 (0:1, 0:1, 2:2) piekāpās Bufalo "Sabres" vienībai, kurai šosezon traumas dēļ nevar palīdzēt Zemgus Girgensons.

Bufalo vienība revanšējās par zaudējumu sestdien.

Bļugers guva mača pēdējos vārtus, izceldamies 24 sekundes pirs mača beigām.

Bļugers šajā duelī laukumā pavadīja 15 minūtes un 34 sekundes, no kurām trīs minūtes un 50 sekundes spēlētas mazākumā. Latvijas hokejists vārtus guva ar savu vienīgo metienu pa vārtiem, kā arī bloķēja vienu metienu, divreiz pielietoja spēka paņēmienu, pārtvēra vienu ripu un uzvarēja 25% iemetienu.

Latvijas hokejists šajā sezonā 32 spēlēs guvis piecus vārtus, atzīmējies ar 13 rezultatīvām piespēlēm un +/- rādītāju +10.

Līdz trešā perioda vidum "Sabres' jau bija guvuši trīs vārtus, divus no tiem iemetot Semam Reinhārtam, bet spēles rezultātu  atklājot Artu Ruotsalainenam.

51.minūtē Džeisons Zakers vienus vārtus atguva, taču 59.minūtē visus jautājumus atcēla Rasmuss Asplunds, raidīdams ripu tukšos vārtos - 4:1.

Mājinieku rindās vārtsargs Dastins Tokarskis atvairīja 34 pretinieku metienus.

"Penguins" ar 59 punktiem 45 spēlēs ieņem otro vietu Austrumu divīzijā, bet "Sabres" ar 31 punktu 45 cīņās ir pēdējā šajā grupā un visā līgā.

Tagad "Penguins" atgriezīsies Pitsburgā, kur paredzētas piecas cīņas pēc kārtas - vispirms trīs pret Ņūdžersijas "Devils" un pēc tam divas pret Bostonas "Bruins". Savukārt "Sabres" otrdien turpinās mājas spēļu sēriju ar trim cīniņiem pret Bostonas "Bruins".

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 16.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu