Otrdienas horoskops: 20. aprīlis

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 20. aprīlim.

AUNS

Tu pēc savas būtības esi līderis, kurš prot iedvesmot un vest aiz sevis kolektīvu. Ja ierosināsi kā uzlabot darbu, izmantojot mūsdienu tehnoloģijas, tas tiks uzņemts ar aplausiem.

VĒRSIS

Ātri atradīsi kopēju valodu ar gandrīz vai ikvienu kolēģi vai sadarbības partneri. Ar smaidu un šarmu panāksi vēlamo rezultātu. Vakarā risināmi sadzīviski jautājumi.

DVĪŅI

Tavs prāts ir ļoti rosīgs, un šī ir tā diena, kad iegūt jaunu informāciju un likt to lietā ikdienas darbos. Nekautrējies runāt par atalgojumu, ja esi darījis vairāk, nekā rakstīts darba līgumā.

VĒZIS

Jau kādu brīdi tu esi uz rosības viļņa un šī diena nebūs izņēmums - paveiksi vairāk, nekā plānots. Ja dodies iepirkties, tad izveido sarakstu, un nepērc lietas, kas šobrīd nav ļoti nepieciešamas.

LAUVA

Rūpīgi jāsaplāno laiks, lai visu var paspēt. Aktīva rosība gan darbā, gan privātajā dzīvē. Palūdz, lai mājinieki ir saprotoši, ja gadās aizkavēties, pildot profesionālos pienākumus.

JAUNAVA

Sirds ilgojas pēc tāliem apvāršņiem. Gribētos kaut kur aizbraukt, smelties jaunus iespaidus... Bet šodien ir nopietna darba diena. Jāpaciešas līdz nedēļas nogalei.

SVARI

Uzmanies no tiem, kas tev sejā smaida, bet aiz muguras var izdarīt negantības. Labāk viens īsts draugs, nekā desmitiem paziņu. Svarīgos jautājumos turi kontroli savās rokās.

SKORPIONS

Pārsvarā esi sava ceļa gājējs, bet šoreiz der ieklausīties kolēģu vai sadarbības partneru viedoklī. Viņi var piespēlēt noderīgas idejas un arī piedāvāt jaunas peļņas iespējas.

STRĒLNIEKS

Ja jūti, ka pietrūkst kādu zināšanu – mācies. Ir daudz labu tiešsaistes kursu, kur vērts pieteikties. Kādam svarīga kļūs privātās dzīves tēma. Pavasaris sirdī modina romantiskas vēsmas.

MEŽĀZIS

Neliela melanholija un dziļas domas, taču dzīve griež savu straujo riteni un nav laika ilgi gremdēties apcerēs. Peļņa nāks ar nopietnu darbu, toties mīļoto cilvēku atbalsts iedvesmos.

ŪDENSVĪRS

Saudzē sevi un neuzņemies pārāk daudz. Kā mēdz teikt: ko nevar celt, to nevar nest. Darbi virzīsies uz priekšu palēnām, pamazītēm. Pēc rosīgās dienas labi jutīsies mājās, savējo lokā.

ZIVIS

Var nākties nedaudz vilties kolēģos vai sadarbības partneros – kaut ko tādu nebūsi gaidījis... Bet tas, ko kāds darījis vai runājis, lai paliek uz viņu sirdsapziņas. Tu spēsi pierādīt savas nostājas pareizību.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu