Rīgas "Dinamo" pagarina līgumus ar vairākiem latviešu spēlētājiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Sotnieks
Kristaps Sotnieks Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" ir pagarinājis līgumu ar vairākiem vienības latviešu spēlētājiem, vēsta komandas mājas lapa.

Aizvadītajā nedēļā tika izziņota līguma pagarināšana ar Rīgas "Dinamo" kapteini Lauri Dārziņu, kā arī tika panākta vienošanās ar zviedru vārtsargu Johanu Matsonu.

Turpinot komplektēt sezonas nākamās sezonas sastāvu, klubs ir panācis vienošanos arī ar četriem latviešu hokejistiem, kuri pagājušajā sezonā jau pārstāvēja komandu.

Rīgas "Dinamo" rindās arī nākamsezon būs atrodams Kristaps Sotnieks, Kristaps Zīle, Nikolajs Jeļisejevs un Daniels Bērziņš.

Rezultatīvākais no augstāk minētajiem hokejistiem aizvadītajā sezonā bija 23 gadus vecais aizsargs Kristaps Zīle, kurš 44 mačos atzīmējās ar septiņiem (2+5) rezultativitātes punktiem un lietderības koeficientu -9.

22 gadus vecais Daniels Bērziņš 45 spēlēs iekrāja četrus rezultativitātes punktus (2+2) un lietderības koeficientu -6. Arī Sotnieks 26 spēlēs atzīmējās ar tikpat punktiem (0+4), tomēr pieredzējušais aizsargs iekrāja arī vienu no sliktākajiem lietderības koeficientiem komandā (-12).

Savukārt 26 gadus vecais Jeļisejevs pie iespējas spēlēt tika 15 mačos, atzīmējoties ar diviem rezultativitātes punktiem (1+1).

Rīgas "Dinamo" aizvadītajā sezonā ieņēma pārliecinoši pēdējo vietu visā KHL, neiekļūstot izslēgšanas spēlēs jau septīto gadu pēc kārtas.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu