VIDEO ⟩ Robežsargi Rīgas centrā atrod klaiņojošu divus gadus vecu bērnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Pirms dažām dienā brīvsolī pašā Rīgas centrā bija devies divgadīgs puisēns, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kā informēja Rīgas pašvaldības policija, tika saņemts izsaukums uz Matīsa ielu, kur pa ielu skrien mazs bērns. Ierodoties notikuma vietā, policisti sastapa robežsargus, kuri divus gadus veco bērnu bija iesēdinājuši automašīnā.

Vīri no robežsardzes norādījuši precīzu vietu, kur sastapušies ar puisēnu un izteikuši savu versiju par to, no kura pagalma tad bērns varētu būt nācis.

Kā izrādījās – šī bīstamā situācija radusies pavisam banāla iemeslā dēļ – sabojājusies ārdurvju slēdzene, tādēļ kundze lūgusi vīru durvis atstāt neaizslēgtas.

Māte policistiem paskaidroja, ka mājās ir pieci bērni. Kamēr viņa gatavoja ēst, māte iedevusi vecākajai meitai pieskatīt divus gadus veco bērnu. Taču kādā mirklī dēļ tā, ka nama durvis tiek labotas un bija vaļā, zēns intereses pēc izskrējis ārā.

Inspektors norāda, ka ziņas par šo incidentu nosūtītas kolēģiem no bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļas, taču vienlaikus arī atklāj, ka nekas no dzīvoklī redzētā nav licis domāt, ka ģimenē bērni atstāti novārtā. Visticamāk, tā tiešām bijusi vien neveiksmīga sakritība, kas, par laimi, beigusies vien ar izbīli.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu