Andrejs Ēķis atklāj, kā bija sastrādāties ar Dmitriju Nagijevu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA/ Instagram/ nagiev.universal

Populārās latviešu komēdijas "Svingeri" versija tapa arī Krievijā, to, tāpat kā Latvijā, veidojot kinoproducentam un režisoram Andrejam Ēķim. Nu sīkāk par to Ēķis pastāstīja sarunā ar režisoru Dž.Dž.Džilindžeru "YouTube" raidījumā "Dž. Spot".

Atgādinām, ka Krievijas "Svingeru" versijā galvenajā lomā ir Krievijā un Austrumeiropas valstīs populārais aktieris un televīzijas raidījumu vadītājs Dmitrijs Nagijevs. Intervijā režisors atklāja, kā ir bijis sastrādāties ar tik lielu zvaigzni.

"Viņš ir tieši tāds pats kā mēs ar tevi runājam. Bezgala profesionāls, tur bija mazāka līmeņa zvaigznes, kuras tur mētāja tā, ka nu tikai, bet tieši šis cilvēks zināja visu tekstu no galvas. Viņš atnāca un saka - uz priekšu! Vienīgi viņš uzsprāga tikai tajā brīdī, kad, teiksim, filmēja viņa roku ar telefonu. Vārdu sakot, viņš gribēja strādāt. 

Protams, arī viņu bija diezgan ilgi no sākuma jāpārliecina, ka tieši tā vai šitā, un, protams, ka viņš izdarīja tā, kā pats gribēja, un tad, varbūt, ar tādu pusgribēšanu uztaisīja tā, kā tu gribi kādās vietās, bet tikai labākos vārdus. 

Es biju apmulsis. Es domāju, ka nu tik būs..." stāstīja Ēķis, piebilstot, ka Nagijevs izrādīja lielu profesionalitāti. 

Atgādinām, ka Krievijas mediji vēstīja, ka Nagijeva honorārs par vienu filmēšanās dienu sasniedza pat 5500 eiro.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu