"14 ciešanu dienas." Annai Sedokovai veikta operācija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Populārā dziedātāja Anna Sedokova (38) vietnes "Instagram" īsajos stāstos ievietoja fotogrāfijas, kurās redzams, ka zvaigznei veikta acs operācija. 

Sedokovu satraucis acs iekaisums, kurš veidojies jau divas nedēļas, tāpēc dziedātāja devusies pie ķirurga, lai ātrāk atrisinātu ieilgušo iekaisumu.

"Man veica operāciju. Man bija milzīga acs, tad mazāka, bet ļoti sāpīga, tad tā pārvērtās par nelielu, nejauku bumbu. Divas nedēļas. Divas atceltas balvu pasniegšanas ceremonijas. Četras šprices. 14 ciešanu dienas," "Instagram" īsajos stāstos rakstīja Sedokova.

"Pulksten astoņos vakarā es piezvanīju uz klīniku, norunāju vizīti. 11:30 biju operāciju zālē. Iedomājieties, kā adata ar anestēzijas līdzekli tiek ievietota plakstiņā, pēc tam noņemts iekaisums, pēc tam sadedzināts ar lāzeru, pēc tam tiek uzlikts pārsējs. Un tas arī viss. Nesaprotu, kāpēc tik ilgi gaidīju!" sacīja dziedātāja. 

Īsajos stāstos Sedokova arī parādīja, kā izskatās pēc operācijas. Zvaigzne sacīja, ka viņu ļoti atbalstījis vīrs - latviešu basketbolists Jānis Timma. Dziedātāja pateicās sportistam, ka viņš viņu mīl jebkādā veidolā - pat tad, kad viņa ir slima un izskatās kā pirāts.

Anna Sedokova un Jānis Timma.
Anna Sedokova un Jānis Timma. Foto: Instagram/annasedokova
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu