VIDEO ⟩ Sarkandaugavā motociklists ietriecas džipā. Avārijā iesaistīto versijas par notikušo atšķiras (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Otrdien, 20. aprīlī, Sarkandaugavā notikusi motocikla avārija, kas, iespējams, ir saistīta ar faktu, ka tā vadītājam vispār nebija tiesības sēsties pie stūres, vēsta raidījums "Degpunktā".

Otrdienas priekšpusdienā ļoti nepatīkamus mirkļus pieredzējis kāds ielas motocikla pilots, kurš Uriekstes ielā sadūries ar apvidus auto "Volkswagen Amarok", pēc kā piedzīvojis arī ļoti nepatīkamu kritienu. Protams, pēc šāda pārdzīvojuma mazāk aizsargātajam satiksmes dalībniekam nācies paviesoties mediķu busiņā.

Notikuma vietā mediķi ieradās plkst. 12 un sniedza palīdzību vienam cietušajam, kurš nebija guvis ļoti smagas traumas – vairāku ķermeņa daļu sasitumus.

Ņemot vērā traumas mehānismu, ka varētu būt kādi nopietnāki ievainojumi, cietušo bija nepieciešams nogādāt medicīnas iestādē, kur tiks veikti papildus izmeklējumi, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Notikuma vietā sastaptie policisti norādīja, ka šajā situācijā, vainīgo noteikšana tiks atstāta izmeklētāju ziņā, jo šoferu liecības par notikušo atšķiras.

Apvidus auto vadītājs norāda, ka vēlējies nogriezties no Uriekstes ielas, bija apstājies, ieslēdzis pagrieziena rādītāju un uzsācis manevru, kad viņu strauji apdzinis motociklists.

Savukārt otrs šoferis norāda, ka džips veicis strauju manevru, turklāt nav parādījis pagrieziena rādītāja.

Lai arī kādu lēmumu pieņems izmeklētāji, motocikla šoferi gan gaida sods par kādu citu pārkāpumu. Kā izrādās, jaunais vīrietis sēdies pie divriteņu spēkrata stūres bez atbilstošas kategorijas vadītāja apliecības.

Starp citu, negadījumu Sarkandaugavā nav vienīgais negadījums 20.aprīlī, kurā cietis motociklists. Gandrīz vienlaikus ar ārpus Rīgas notikusi vēl kāda sadursme, kurā cietis mazāk aizsargātais satiksmes dalībnieks, kuram moto sezona sākusies neveiksmīgi – viņš nogādāts slimnīcā ar vairāku ķermeņa daļu traumām.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu