Agate Muceniece slapjā kreklā un bez apakšveļas parāda, kā izskatās pēc sportošanas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aktrise Agate Muceniece pārsteidza nesagatavotus savus fanus pēc tam, kad vietnes "Instagram" īsajos stāstos parādīja, kā izskatās pēc aktīva skrējiena.

Aktrises Agates Mucenieces dzīve pēc šķiršanās no aktiera Pāvela Prilučnija nav apstājusies. Tagad viņa aktīvi darbojas daudzos projektos, ir izveidojusi pati savu sarunu šovu, kā arī vada projektu "Balss. Bērni".

Muceniece aktīvi nodarbojas ar sportu, un sākusi skriet jau laulības dzīves laikā ar Prilučniju, kad abi ar atvasēm dzīvojuši laukos, taču pēc šķiršanās Muceniecei nācies pārcelties uz Maskavu.

Pārcēlusies uz Maskavas dzīvokli, Muceniece uztraucās, ka viņai vairs nebūs tik lielas sportošanas brīvības kā laukos, taču arī pilsētā aktrise atradusi sev patīkamu sportošanas veidu.

Muceniece ir izveidojusi maršrutu caur parkiem un nododas veselīgai sportošanai teju katru dienu. Vietnē "Instagram" sieviete bieži publicē īsus videoklipus, kuros rāda, kā skrien.

Nesen aktrise pārsteidza savus fanus ar visai pikantu pēc sportošanas videoklipu. Kadros aktrise parādījās īsā sporta kreklā un sporta biksēs. Viņas krekls no skriešanas bija slapjš, tāpēc bija skaidri saredzamas sievietes formas, jo aktrise zem apspīlētā krekla nebija uzvilkusi apakšveļu.

Agate Muceniece
Agate Muceniece Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram video/agataagata
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu