VIDEO ⟩ Inčukalnā vīrietis pēkšņi uzbrūk policistam un cenšas viņu žņaugt (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Inčukalnā vietējie policijas darbinieki devušies izsaukumā uz pasta nodaļu, kurā neadekvāti uzvedies kāds vīrietis. Pēc aizturēšanas vīrietis uzbrucis policistam, sācis viņu žņaugt, līdz ticis apturēts ar elektrošoka palīdzību, ziņo raidījums "Degpunktā". 

Cilvēki izsauca policiju, jo vīrietis uzvedies neadekvāti - stāstījis nesaprotamus stāstus un "cīnījies ar neredzamiem pretiniekiem". 

Jaunais vīrietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā, tāpēc likumsargi nojauta, ka šeit vajadzētu mediķu palīdzību. Policisti aicinājuši vīrieti kādu laiku pasēdēt likumsargu auto, kamēr atbrauc mediķi. 

Pēc brīža policists atvēris automašīnas durvis, lai pajautātu, kā vīrietis jūtas. Tajā brīdī jaunais vīrietis izskrējis no mašīnas un uzbrucis policistam, nogrūžot viņu zemē un mēģinājis žņaugt.

Policijas darbiniece pamanījusi, ka kolēģim draud briesmas, tāpēc steigusies palīgā. Vīrietis tika brīdināts, ka pret viņu tiks izmantota elektrošoka pistole, taču, viņam nereaģējot uz brīdinājumu, tika izšauta elektrošoka zonde.

Vīrietis pēc tam saslēgts roku dzelžos un atkal ievietots policijas auto. 

Vēlāk mediķi policijas pavadībā vīrieti nogādājuši uz slimnīcu. 

Pagaidām nav zināms, vai vīrietim pienāksies kāds sods, ziņo raidījums. 

Plašāk skaties "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu