Sociālo tīklu lietotāji brīdina par krāpnieci, kas pārdod apģērbu un mēbeles (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: fizkes/Shutterstock

Kāda sieviete sociālā tīklā "Facebook" ievietoja paziņojumu, ka vēlas iegādāties virtuves skapīšus. Pēc īsa brīža atsaukusies persona Laurita Beinor, piedāvājot iegādāties sev vairs nevajadzīgo virtuves iekārtu. Sieviete  par 115 eiro iegādājās preci, taču tā vēl šodien to nav saņēmusi, ziņo raidījums "Bez Tabu". 

Lidija par meitas piedzīvoto stāstīja: "Tad viņa teica, ka kurjers ir aizņemts, tā dienu no dienas, viņa atlika nosūtīšanu, tad meita sāka meklēt informāciju un atrada, ka Laurita Beinor ir krāpniece – sāka atsaukties arī citas personas, zināms, ka viņa apkrāpusi vismaz 11 personas." 

Arī Līva ir viena no personām, kura iekritusi krāpnieku nagos. Viņa vēlējusies no Lauritas iegādāties bērnu apģērbu. Pārskaitījusi 70 eiro, bet sūtījumu tā arī nav saņēmusi.

Internetā lasāmas neskaitāmi daudz negatīvas atsauksmes par minēto pārdevēju – viņa tirgojas ne tikai vietnē "Facebook", bet izmanto arī mājaslapu "Andelemandele.lv".

Persona regulāri veido viltus profilus, turpinot palielināt apkrāpto cilvēku skaitu. Drossinternets.lv vadītāja Maija Katkovska iesaka pārbaudīt personas īsto vārdu un uzvārdu, kas norādīts atsūtītajos rekvizītos.

Video: raidījuma "Bez Tabu" sižets 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu