Mūziķe Katrīna Dimanta atklāti par cīņu ar 105 kilogramiem svara

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Katrīna Dimanta
Katrīna Dimanta Foto: publicitātes

“Tā ir viena lieliska cīņa, nedrīkstu teikt, ka tajā esmu uzvarējusi, jo tā ir cīņa visa mūža garumā. Bet esmu ļoti augstās pozīcijās,” par savu cīņu ar cipariem, kurus rāda svari, viesojoties "STV Pirmā!" sarunu šovā “Kad viņas satiekas” plašāk stāstīja enerģiskā dziedātāja Katrīna Dimanta.

Jaunās sievietes uzņēmība ir apbrīnas vērta, jo līdzās mūzikai viņa ir pat darbojusies kā Dakteris Klauns, iepriecinot ne vienu vien mazo sirsniņu, kura nokļuvusi slimnīcā.

Pirms pieciem gadiem, 2016. gadā, jaunā sieviete svērusi 105 kilogramus un, lai arī sevi tolaik dēvējusi par laimīgu cilvēku, ar nepatiku skatījusies uz savām fotogrāfijām vai video.

Sākt ceļu pretim pozitīvām pārmaiņām savā ķermenī Katrīnu iedvesmojusi māsa, kurai izdevies atbrīvoties no liekajiem kilogramiem, tāpēc šim piemēram sekojusi arī viņa. 2017. gadā dziedātāja

ar diētas palīdzību četru mēnešu laikā notievējusi par 10 kilogramiem.

“Es vienkārši gribēju izskatīties, kā es jūtos – tagad izskatos daudz jaunāka, es varu daudz vairāk. Kad man bija liels svars, man neturēja sirds, es nevarēju paskriet.

Man likās, ka man riebjas skriet, bet īstenība – nē, es vienkārši nevarēju paskriet!” raidījumā atklāj Katrīna.

Tāpat viņa ir pārliecināta – viss ir izdarāms un ar savu piemēru gatava iedvesmot arī citas dāmas. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu