Salāti ar proteīnu! Vīrietis atrod čūsku Sidnejas lielveikalā nopirktā salātu pakā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Aleksam Vaitam likās, ka viņš skatās uz lielu tārpu, kas rāpo pa viņa lielveikalā iegādāto salātu paku, līdz brīdim, kad nozibēja čūskas mēle, vēsta aģentūra AP.

"Es ļoti pārbijos, kad ieraudzīju to mazo mēli un sapratu, ka tas ir nevis tārps, bet gan čūska," sacīja vīrietis, bilstot, ka viņš pat nedaudz esot kritis panikā.

Speciālisti skaidro, ka tā bijusi indīga čūska, kura no iepakošanas rūpnīcas līdz lielveikala plauktam mērojusi aptuveni 870 kilometru garu ceļu.

Čūskas ceļojums turpinājās Vaita mugursomā, līdz viņa mājām.

Vaits ar savu dzīvesbiedri indīgo rāpuli pamanījuši ko līdz salātu paku bija uzlikuši uz galda, bet vēl pēc brīža ieraudzīja, ka iepakojums ir ieplēsts, kā rezultātā čūska no tā mierīgi varētu izlīst. Pāris iepakojumu ar čūsku tajā ievietoja plastmasas kastītē un ziņoja atbildīgajām iestādēm. 

Tajā pašā vakarā čūsku aizveda, bet pirms to savāca, speciālists piekodinājis, ka, ja nu gadījumā šī čūska iekož, uzreiz jāsteidz uz slimnīcu.

"Aldi" izmeklē, kā čūska varēja nonākt līdz viņu pārtikas veikala plauktiem.

"Lai arī čūska bija tikai 20cm gara, tā ir tik indīga, cik vien indīga čūska var būt," skaidroja speciālists, kurš uzņēmies rūpes par čūsku, līdz tā tiks nogādāta Kvīnslendā.

"Tā ir pirmā čūska, ko sastopu plastmasas iepakojumā. Vardes gan - tās tur ir visu laiku," viņš sacīja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu