Video ⟩ Hārtlija vadītā "Avangard" zaudē trešajā Gagarina kausa finālspēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bobs Hārtlijs un Omsaks "Avangard" hokejisti
Bobs Hārtlijs un Omsaks "Avangard" hokejisti Foto: www.hawk.ru

Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Omskas "Avangard" ceturtdien zaudēja trešajā Gagarina kausa fināla spēlē, sērijā nonākot iedzinējos ar 1-2.

"Avangard" Balašihā ar 1:2 (1:1, 0:0, 0:1) piekāpās Maskavas CSKA komandai, kurā par vārtsargu treneri strādā Sergejs Naumovs.

Mājinieki gan 13.minūtē pēc Rīda Bušē metiena izvirzījās vadībā ar 1:0, taču vairāk vārtus šajā mačā gūt nespēja. Arī šo vārtu guvumu CSKA apstrīdēja, uzskatot, ka traucēts tās vārtsargam, tomēr videotiesnesis lēma citādāk.

19.minūtē Konstantins Okulovs rezultātu izlīdzināja, bet 49.minūtē uzvaras vārtus guva Maksims Šalunovs.

Gandrīz divas minūtes spēles beigās mājinieki spēlēja bez vārtsarga, taču rezultāts nemainījās.

Larss Juhansons CSKA vārtos atvairīja 24 Omskas hokejistu metienus, bet Šimons Hrubecs tika galā ar 26 galvaspilsētas hokejistu raidījumiem.

Nākamā cīņa sērijā notiks sestdien Balašihā.

"Avangard" Austrumu grupas finālā ar 4-3 pārspēja Kazaņas "Ak Bars", bet Rietumu grupas finālā CSKA ar 4-2 uzvarēja Sanktpēterburgas SKA.

Visas četras komandas regulārajā čempionātā savās konferencēs ieņēma pirmās divas pozīcijas.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu grupās. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīja pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļuva Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu