"Es nespēju aizmigt..." Merzļikins neslēpj sašutumu pēc komandas kārtējā zaudējuma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: Reuters/ScanPix

Sarunā ar medijiem par Kolumbusas "Blue Jackets" pēdējo zaudējumu un ieilgušo neveiksmju sēriju izteicās latviešu vārtu vīrs Elvis Merzļikins.

"Blue Jackets" izbraukumā ar rezultātu 1:3 piekāpās "Lightning" hokejistiem. Kolumbusas vienībai šis bija jau astotais zaudējums pēc kārtas.

Pēc mača sašutumu neslēpa latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins, kurš šajā spēlē tika galā ar 25 no 27 pretinieku metieniem.

"Es esmu noguris. Es esmu noguris no zaudējumiem. Es zinu, ka mēs cenšamies, bet tas ir apkaunojoši. Tas ir sāpīgi," sacīja Merzļikins.

Tāpat vārtsargs norādīja, ka komanda savu cīņas garu nav zaudējusi: "Ticiet man, mēs cenšamies. Mēs patiesi cenšamies un nepadodamies. Šī sezona ir bijusi tik slikta, ka vēlos to pabeigt, izdzēst un nedomāt par to."

Vaicāts par iepriekšējo pieredzi ar garākām zaudējumu sērijām, Merzļikins norādīja, ka spēlējot Šveicē viņš ir bijis līdzīgā situācijā: "Man šķiet, ka mēs zaudējām piecas spēles pēc kārtas. Bet pēcāk mēs spēlējām finālā, mēs tikām tam [zaudējumu sērijai] caur. Arī tagad mums vienkārši ir jāsanāk kopā."

Latviešu vārtsargs preses konferencē bija manāmi apjucis, norādot, ka viņš patiesi nesaprotot, kāpēc komanda nespēj sasniegt vēlamo rezultātu, jo puiši nevienā mirklī neesot padevušies un arī, skatoties no tehniskākiem aspektiem, "Blue Jackets" darot labas lietas.

Merzļikins arī neslēpa, ka zaudējumu sērija viņam traucējot: "Es nespēju aizmigt. Cik spēles pēc kārtas mēs jau esam zaudējuši? Tas ir patiešām skumji."

Centrālajā divīzijā "Blue Jackets" ar 39 punktiem 49 spēlēs ir pēdējā jeb astotajā vietā. No "play-off" zonas jeb ceturtās vietas, kuru patlaban ieņem Nešvilas "Predators", Kolumbusa atpaliek 13 punktus.

NHL regulārajā čempionātā Kolumbusai šosezon jāaaizvada vēl septiņas spēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu