Liepājā agresīvs vīrietis uzbrūk ātrās palīdzības dienesta auto

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Neatliekamā medicīniskā palīdzība
Neatliekamā medicīniskā palīdzība Foto: Shutterstock

Vakar Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Liepājā, pie tirdzniecības centra kāds vīrietis traucēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) darbiniekiem pildīt savus darba pienākumus – uzdevās huligāniski, spēra mediķiem un dienesta transportlīdzeklim.

Tika noskaidrots, ka NMPD saņēma izsaukumu uz Liepāju, Lielo ielu, kur pie tirdzniecības centra ieejas gulēja vīrietis. Ierodoties notikuma vietā, mediķi piegāja pie vīrieša un viņu pamodināja, pēc kā vīrietis kļuva agresīvs, necenzētiem vārdiem lamāja un spēra tiem ar kāju.

NMPD darbinieki iekāpa transportlīdzeklī un par notikušo informēja policiju. Vīrietis turpināja būt agresīvs, spļāva uz automašīnas pusi, ar kājām spēra pa automašīnu, savukārt ar dūrēm sita pa automašīnas priekšējo vējstiklu, pēc kā norāva logu tīrāmo slotiņu un aizskrēja prom un tramvaja pieturas pusi. Likumsargi ieguva vīrieša pazīmes un pēc aptuveni pusstundas vīrieti aizturēja Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas darbinieki Rīgas ielā pie Liepājas autoostas un nogādāja Valsts policijā.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa amatpersonas uzsāka administratīvā pārkāpuma procesu par huligānismu un kriminālprocesu par NMPD transportlīdzekļa bojāšanu. Par šādu noziedzīgu nodarījumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Vīrietis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā, vēl vakar informējām, ka viņš strīda laikā ar savu mammu viņai iesita, kā rezultātā tika pieņemts lēmums par nošķiršanu, kā arī nepakļāvās policijas darbinieku likumīgām prasībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu