Rīgas "Dinamo" sastāvam pievieno Somijas čempionāta labāko vārtu guvēju

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" turpina komplektēt nākamās sezonas sastāvu, panākot vienošanos ar zviedru uzbrucēju Sebastianu Venstromu.

30 gadus vecais Venstroms aizvadītajā sezonā pārstāvēja Somijas spēcīgākās līgas klubu "ASSAT", 58 mačos iekrājot 46 (33+13) rezultativitātes punktus.

Venstroma 33 gūtie vārti aizvadītajā sezonā bija labākais rādītājs visā Somijas čempionātā.

Zviedru hokejists savas karjeras laikā deviņas sezonas ir aizvadījis Zviedrijas spēcīgākajā hokeja līgā SHL, pārstāvot četrus dažādus klubus. Zviedrijas augstākajā līgā uzbrucējs kopumā ir aizvadījis 308 spēles, iekrājot 104 (58+46) rezultativitātes punktus.

Tāpat Venstroms 2010. gadā tika izvēlēts Nacionālās hokeja līgas (NHL) jauno spēlētāju draftā. Zviedru uzbrucēju ar kopējo 44. numuru izvēlējās Seintluisas "Blues". NHL gan viņš laukumā nav izgājis, bet Venstroma kontā ir 89 spēles Amerikas hokeja līgā (AHL), kuru laikā viņš atzīmējās ar 25 (9+16) rezultativitātes punktiem.

Jau ziņots, ka "Dinamo" galvenais treneris nākamsezon būs krievu speciālists Sergejs Zubovs, bet viņam asistēs Valērijs Kuļibaba, Oļegs Orehovskis un Edgars Lūsiņš, kura pārraudzībā būs vārtsargi.

Pirmdien klubs pagarināja līgumus ar aizsargiem - Kristapu Zīli un Kristapu Sotnieku -, kā arī uzbrucējiem - Nikolaju Jeļisejevu un Danielu Bērziņu.

Pagājušajā nedēļā "Dinamo" pagarināja līgumu ar uzbrucēju Lauri Dārziņu, bet vienības vārtos nākamsezon būs redzams zviedru vārtsargs Johans Matsons.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu