Personas, kuras nesasveicinājās ar princi Hariju Edinburgas hercoga bērēs (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/ Scanpix

Kuri karaliskās ģimenes pārstāvji Edinburgas hercoga prinča Filipa bērēs publiski pauda nepatiku pret princi Hariju un pat nesasveicinājās ar viņu?

Kamēr karaliskā ģimene bija vienota Edinburgas hercoga bērēs, "The Mail on Sunday" pārstāvji apgalvo, ka daži karaliskās ģimenes pārstāvji

kategoriski iebilda pret prinča Harija klātbūtni atvadās no prinča Filipa.

Eksperti novēroja: lai gan princis Viljams un tēvs princis Čārlzs bija laipni pret princi Hariju, ne visi bijuši tik iecietīgi pret Saseksas hercogu.

Runa ir par karalienes Elizabetes II bērniem - princesi Annu, princi Edvardu, kā arī viņa sievu Sofiju. Tiek ziņots, ka viņi pat neatņēma Harija sveicienu, kad viņš parādījās bēru ceremonijā.

Grāfiene Sofija, princis Edvards un viņu meita Luīze.
Grāfiene Sofija, princis Edvards un viņu meita Luīze. Foto: Steve Parsons / POOL / AFP
Princis Edvards, princese Anna.
Princis Edvards, princese Anna. Foto: Chris Jackson/Pool via AP

Edinburgas hercoga bēres bija prinča Harija pirmā publiskā parādīšanās pēc skandalozās intervijas, kas karaliskajā ģimenē izraisīja šoku.

Kā stāsta kāda karaļnamam tuvu stāvoša persona, princis Endrjū, kurš pats vairākkārt bija iesaistīts karaļnama skandālos, bija vienīgais, kurš pastiepa Harijam roku, paužot savu atbalstu.

"Viņš no Sāras Fergusones un tagad no savas pieredzes zina, kā ir būt svešiniekam karaliskajā ģimenē. Kas attiecas uz pārējiem, viņi ir karalienes pusē un jūtas sašutuši par Harija rīcību. Viņi neizrāda viņam nekādu laipnību," stāstīja karaļnamam pietuvināts avots.

Jau ziņots, ka princis Harijs šonedēļ atgriezies Kalifornijā, lai būtu kopā ar Meganu, kas ir otrā bērna gaidībās.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu