Ābols turpina krāt punktus SHL izslēgšanas spēļu turnīrā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodrigo Ābols
Rodrigo Ābols Foto: orebrohockey/Twitter

Latvijas uzbrucējs Rodrigo Ābols piektdien rezultatīvi piespēlēja otrajā Zviedrijas hokeja čempionāta (SHL) pusfināla spēlē, kā rezultātā viņa pārstāvētā komanda "Orebro" panāca neizšķirtu sērijā.

Erebrū hokejisti izbraukumā ar 1:0 (0:0, 0:0, 1:0) uzvarēja "Vaxjo", sērijā līdz četrām uzvarām panākot neizšķirtu 1-1.

Ābols rezultatīvi piespēlēja arī ceturtdienas spēlē, kurā "Orebro" papildlaikā piekāpās ar 2:3.

Piektdien Ābols kļuva par vienu no mača varoņiem, jo rezultatīvi piespēlēja uzvaras vārtu guvumā. Uzbrucējs trešā perioda trešajā minūtē rezultatīvi piespēlēja Linusam Ēberjam.

Ābols piektdien laukumā pavadīja 21 minūti un 17 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, uzvarēja 68,75% iemetienu un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Latvijas izlases uzbrucējs sešās izslēgšanas spēlēs guvis trīs vārtus un septiņreiz rezultatīvi piespēlējis, kas viņu padara par "play-off" rezultatīvāko spēlētāju. "Orebro" komandā nevienam hokejistam izslēgšanas spēlēs nav vairāk par pieciem punktiem.

Regulārā čempionāta Ābols 47 spēlēs guva 20 vārtus un 15 reizes rezultatīvi piespēlēja. Viņš bija savas komandas labākais vārtu guvējs un trešais rezultatīvākais hokejists.

"Orebro" regulārajā čempionātā ieņēma sesto vietu, iekļūstot "play-off" turnīra ceturtdaļfinālā jeb otrajā kārtā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu