"220 centimetru garš stikla lielgabals." Sociālo tīklu lietotāji asi kritizē Porziņģi (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Latviešu basketbolists pēc viņa nesenā potītes savainojuma interneta lietotāju vidū atkal ir izpelnījies fanu kritiku.

Piektdienas rīta mačā pret Losandželosas "Lakers" Latvietis pieklibojot bija spiests atstāt spēli trešās ceturtdaļas beigās. Viņš kreiso potīti satraumēja cīņā par atlēkušo bumbu. Pirms tam vēl Porziņģis dabūja arī triecienu pa kājstarpi.

Daudzi anonīmie komentētāji zem video, kur redzama epizode, kurā liepājnieks pagriež potīti, Porziņģi dēvē par Stikla vīru, tā uzsverot viņa trauslumu.

"Atceraties Janni [Adetokunbo]? "Bucks" izdarīja lielisku darbu, palīdzot viņam attīstīt ķermeni līdz visaugstākajam atlētisma līmenim. Porziņģis vienmēr paliks 220 centimetru garš stikla lielgabals," pauda kāds lietotājs.

"Viņam reiz jāpiebremzē sava spēles maniere. Jābeidz triekt bumbu grozā uzreiz pēc tās izcīnīšanas, jābeidz lēkt tik augstu un bloķēt metienus. Viņam jāveido sava maniere līdzīgi kā Dirkam [Novickim] - jāspēlē aizsardzībā ar kājām," piebilda kāds cits komentētājs.

Arī sociālās saziņas vietnē "Twitter" ar jaunu sparu uzjundījusi tendence dēvēt Porziņģi par Stikla vīru. Šāda palama "Twitter" lietotāju vidū bija populāra arī pagājušajā vasarā, kad latvietis guva ceļgala traumu, kas noveda pie operācijas rudenī.

Arī nākamo spēli Dalasas klubs aizvadīs pret "Lakers". Šis mačs gaidāms svētdienas rītā plkst. 3:30 pēc Latvijas laika.

"Mavericks" ar 32 uzvarām un 26 zaudējumiem ieņem sesto vietu Rietumu konferencē, kur "Lakers" ir piektajā pozīcijā ar bilanci 35-24.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu